Glamour's daghoroscoop: woensdag 22 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Natuurlijk kun je melden als er iets aan de hand is, maar pas op dat je je privézaken niet te uitgebreid bespreekt op je werk. Te veel details geven is niet altijd handig…

STIER
21 april-20 mei

Geniale ideeën kunnen op ieder moment ontstaan. Dat wordt vandaag bewezen. Helaas moet je iemand anders eerst nog even overtuigen, maar dat lijkt te lukken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Studeer je en heb je vandaag een belangrijke toets? Kalmte gaat je redden. Sowieso is het een dag om de rust te bewaren en je goed te concentreren.

KREEFT
22 juni-22 juli

Als je vooruit wil komen en iets wil bereiken, is dit een dag om compromissen te sluiten, anderen voorrang te geven en je aan te passen. Volgende keer is het andersom.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je kunt je vinger er misschien niet achter krijgen, maar je voelt dat er iets aan de hand is. Ga op je gevoel af en doe wat je denkt dat goed is. Kan niet mis gaan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Leg de lat gerust wat lager en zet jezelf niet zo onder druk. Niemand eist zoveel van je, behalve jij zelf. Neem even een dagje rust, als dat kan.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het lijkt er op dat je je zin krijgt, maar loop niet op de zaken vooruit, Weegschaal. Er zit misschien een addertje onder het gras of het heeft misschien nog meer tijd nodig.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je bent niet een klein beetje eigenwijs en koppig, maar enorm! Geen wonder dat je soms confrontaties met anderen hebt. Echt waar: je hebt niet altijd gelijk…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Natuurlijk is het goed om plannen te maken en (nieuwe) ideeën te ontwikkelen, maar vandaag is vooral geschikt om aan de slag te gaan. Een goed begin is het halve werk.

STEENBOK
22 december-20 januari

Mensen willen je niet alleen graag van dienst zijn, maar verwachten ook dat je duidelijk bent en aangeeft wat je nodig hebt. Doen, anders gaat er te veel tijd verloren.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Vergeetachtig? Onhandig? Kleine ongelukjes? Ja, dat krijg je als je er met je gedachten niet bij bent. Moe? Een perfecte dag om vroeg je bed in te duiken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Neem dat gerucht uit de wandelgangen gerust met een korreltje zout. Je hoort heel snel of het waar is of dat het hier om een zwaar overdreven verhaal gaat. Maar spannend is het wel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder