Glamour's daghoroscoop: maandag 27 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Een dag om zaken luchtig en vrolijk te houden. Bespreek gerust een aantal zaken, maar hou er rekening mee dat ‘verandering’ nog steeds het ritme en tempo bepaalt.

STIER
21 april-20 mei

Soms moet je je gewoon wat meer aanpassen aan de situatie. Dat is voor jou niet makkelijk en nu al helemaal niet, maar als je eerst over je eigen koppigheid heen stapt, kun je verder.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het lijkt of dingen langzaam maar zeker in jouw voordeel uitpakken, maar wees voorzichtig. Eerst moet je écht zekerheid hebben. Daarna is het tijd om een besluit te nemen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is een verwarrende tijd. Iedereen heeft een mening en het regent goede adviezen. Als je te veel naar anderen luistert, hoor je je eigen innerlijke stem niet meer.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Vriendschappen verlopen op dit moment makkelijker dan de liefde. Is niet erg! Focus je aandacht op dingen die je inspireren, ontspannen en plezier brengen. De rest kan wachten.

MAAGD
24 augustus-22 september

Of dat ene idee echt uitvoerbaar is, moet de komende dagen duidelijk worden. Blijf alert en bereid je goed voor. Dan kun je meteen door als je groen licht krijgt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Sommige discussies zijn de moeite niet waard, Weegschaal. Verlies de grote lijn niet uit het oog en probeer lastige zaken van alle kanten te bekijken. Daar bereik je iets mee.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Het is een kwestie van geven en nemen. En dat geldt soms ook voor financiële kwesties. Als er een redelijk voorstel voorbijkomt, sla het dan niet meteen af. Bestudeer het eerst.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Als je te veel op je strepen staat of het onderste uit de kan wil, kan dat vervelend uitpakken. Relax en ga niet mee in alle gekte. Is jouw situatie écht zo ellendig, of valt het mee?

STEENBOK
22 december-20 januari

Ook als je grapjes maakt, voelen anderen wat je bedoelt. Je woorden komen harder of botter over dan je bedoelt. Wees vandaag heel zuinig met kritiek. Achterwege laten mag ook!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Vooral vroege Watermannen voelen het: de enorme spanning tussen beginnen of stoppen. Je aanpassen of je gevoel volgen. Alleen jij kunt een besluit nemen over jouw situatie.

VISSEN
20 februari-20 maart

Nervositeit kost ontzettend veel energie en leidt bovendien af. Wat is er aan de hand? Wat zit je dwars? Geef aandacht aan deze gevoelens, hoe moeilijk je dat ook vindt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie