Glamour's daghoroscoop: dinsdag 28 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Val vandaag niet tegen de verkeerde personen uit. Echt, er is geen enkele reden toe. En als je erover nadenkt: jullie zitten eigenlijk helemaal op dezelfde lijn.

STIER
21 april-20 mei

Zijn er nog administratieve of financiële kwesties die je nog moet regelen? Het is misschien niet het leukste klusje, maar duidelijkheid en overzicht zijn de beloning.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Trek geen voorbarige conclusies, want daar maak je jezelf alleen maar gek mee. Niet alles is wat het lijkt. Ga af op feiten, niet op geruchten en aannames.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een bijzondere vriendschap levert ook bijzondere situaties op. Het is fijn om mensen om je heen te hebben die je stimuleren en je steunen. Goed voor je zelfvertrouwen!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Ja, je hebt best goede ideeën, maar niet iedereen is (al) zo ver om ermee aan de slag te gaan. Blijf rustig en dring je mening niet op. Dit heeft wat meer tijd nodig.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het heeft een tijd geduurd, maar nu zie je het weer helemaal zitten en je hebt een goed gevoel over de nabije toekomst. Natuurlijk wacht je met vieren tot het écht kan.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Pin je niet vast op één oplossing, maar blijf creatief denken. Zo ontstaan de mooiste ideeën. Een gevoelig onderwerp komt weer ter sprake. Flap niet al je gedachten er zomaar uit.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Ook al is een situatie nog zo moeilijk; er zijn oplossingen voor te vinden. Soms heeft iets gewoon wat meer tijd nodig. Met een rustige, maar positieve instelling koers je op succes af.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Voel je je beklemd of ben je het zat dat je niet op volle kracht vooruit kunt? Er zijn genoeg taken die je eerst kunt afhandelen, maar dat zijn inderdaad niet de leukste klusjes.

STEENBOK
22 december-20 januari

Voer dat ene, impulsieve idee nou eens uit! Als je weet dat je iemand anders daar een groot plezier mee doet, is het de moeite waard om even uit je comfortzone te stappen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Steun van anderen is altijd fijn, maar vandaag komt het extra goed van pas. Steek je dankbaarheid of blijdschap daarom niet onder stoelen of banken. Toon die emoties!

VISSEN
20 februari-20 maart

Er zijn hoopvolle signalen dat het contact tussen jou en iemand anders verbetert, maar de situatie is nog erg onvoorspelbaar en instabiel. Wees gerust een beetje voorzichtig.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie