Glamour's daghoroscoop: woensdag 29 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Laat emoties vandaag niet de sfeer verpesten. Hoe? Voel je niet aangevallen, lach om jezelf en neem wat meer afstand van een situatie als die je te veel bezighoudt.

STIER
21 april-20 mei

Het klinkt misschien heel makkelijk, maar soms valt alles op z’n plaats als je je zegeningen telt en dankbaar bent voor wat je hebt. Ook fijn: dat goede (financiële) bericht.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Hoe graag je het ook zou willen: je krijgt niet altijd wat je wilt. Als je dat kunt accepteren, maak je jezelf los. Dan begint een nieuw proces. Niets gebeurt zonder reden.

KREEFT
22 juni-22 juli

Zin om groot uit te pakken en met geld, aandacht, lekker eten of cadeaus te strooien? Leef je uit en doe wat je hart je ingeeft. Nee, natuurlijk verwacht je er niks voor terug, toch?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Geduld is een schone zaak. Laat je niet opjutten, Leeuw. Niet door anderen, maar ook niet door jezelf. Als iets goed is, loopt het heus niet van je weg omdat je geen haast maakt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Dat de kracht van gedachten invloed heeft, wist je waarschijnlijk wel. Maar dat het je humeur, de liefde en vriendschappen van een gouden randje voorziet, wordt vandaag bewezen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Die diepe gedachten en intense gevoelens hou je misschien het liefst voor jezelf, maar als ze nou ‘toevallig’ ter sprake komen, durf je dan echt eerlijk te zijn? Overwin die angst!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Jouw mening is duidelijk, want je weet waarover je het hebt. Heel mooi, maar als je anderen wegblaast of overdondert, schiet je je doel voorbij. Vriendelijkheid werkt magisch!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Ben je er klaar om een (financiële) knoop door te hakken of heb je nog meer feiten nodig? Ook slim om eventueel wat meer advies aan een expert te vragen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als je té kalm reageert, kan dat kil of onverschillig overkomen. Luister goed naar wat iemand je vertelt. Nee, je hoeft het probleem niet op te lossen. Het gaat om aandacht.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Begrijpen anderen totáál niet waar jij je druk over maakt? Ho, dat denk je maar! Als je te fanatiek bent, blijft er te weinig ruimte over voor de mening van anderen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een dag voor de liefde, romantiek, je hobby’s, ontspanning, plezier. Hoe druk je agenda ook is; hier mag je vandaag echt meer tijd voor vrijmaken. Je hebt het verdiend!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie