Glamour's daghoroscoop: donderdag 30 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Er hangt spanning tussen jou en iemand anders. Opwindende spanning, welteverstaan. Toch kan de ander ineens afhaken. Wat er aan de hand is? Dat wordt vandaag niet echt duidelijk.

STIER
21 april-20 mei

Een dag waarop je rekening mag houden met veel onvoorspelbaarheid, vreemde opmerkingen, geweldige ideeën en grote meningsverschillen. Interessant? Dat wel.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Er zit enorm veel onrust in je en die moet er uit. Als je niet objectief bent, is de kans groot dat je anderen dingen kwalijk neemt waaraan ze niets kunnen doen. Be careful!

KREEFT
22 juni-22 juli

Als iets écht belangrijk voor je is, vecht je daar voor. Je punt is duidelijk, maar toch reageert iedereen vandaag een beetje anders dan je had gedacht. Het is niet anders.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hoe harder je probeert om anderen iets aan hun verstand te brengen, hoe onbereikbaarder ze worden. Niet leuk. Niet aardig. Laat ze maar even lekker in hun eigen sop gaarkoken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je niet lekker in je vel zit, denk dan niet meteen dat er wat ernstigs aan de hand is. Je staat onder druk en ervaart veel stress. Je bent toe aan aandacht, begrip en liefde.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Kiezen is helemaal niet makkelijk, want je wil niemand teleurstellen. Toch is het ok om voor jezelf te kiezen. Wees daar eerlijk over; anderen begrijpen je uiteindelijk heus wel.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je gevoelens zijn vandaag nogal wisselend of tegenstrijdig. Of het slim is om er nú alles uit te gooien? Alleen als je zeker weet dat je over voldoende zelfbeheersing beschikt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je onlangs te veel hebt belooft, kun je daar nu enorm van balen. Het komt niet goed uit om nu in actie te komen, maar toch is het niet netjes om er onderuit te komen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jaloezie of onzekerheid halen niet het beste uit de mens omhoog. Daarom is het zo verstandig om wat afstand te nemen van een situatie tot je beter kunt reageren.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Irritaties of relatieproblemen kunnen vandaag naar de oppervlakte komen. Erover praten? Dat zou prima zijn, maar je zit een beetje op slot. Als je dat uitlegt, is de eerste stap gezet.

VISSEN
20 februari-20 maart

Misschien bedoelen jullie hetzelfde, maar vandaag zitten jij en anderen niet op dezelfde golflengte. Denk niet voor anderen. Je weet namelijk niet wat ze denken!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie