Glamour's daghoroscoop: vrijdag 1 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Regel je financiën nog voor het weekend. Voor kritiek ben je op dit moment bijzonder gevoelig en een opmerking kan daardoor helemaal verkeerd vallen.

STIER
21 april-20 mei

Irritaties en ergernissen kleuren vooral het eerste deel van de dag. Misschien lukt het je om die bijtende opmerking niet uit te spreken. Onthoud: wie het laatst lacht, lacht het best.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Twijfel je ergens over of wil je nog geen beslissing nemen? Dat is je goed recht, maar bedenk dat dingen soms zijn zoals ze zijn. Of er snel iets beters komt, is niet zeker.

KREEFT
22 juni-22 juli

Nee, jij vindt het ook niet chique om over geldzaken te beginnen, maar als er zaken zijn die je dwars zitten, moet je het onderwerp misschien toch maar aansnijden. Duidelijkheid rules!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Over de verantwoordelijkheden en de taakverdeling zijn jij en iemand anders het niet eens. Dat is geen ramp, maar betrek derden er niet bij. Dit is iets tussen jullie tweeën.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je bent vandaag opvallend onvoorspelbaar en je kunt ineens een knoop doorhakken of een van koers veranderen. De behoefte aan verandering is té sterk.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De steun of een goed woordje zijn altijd fijn, maar soms maken ze het verschil tussen iets krijgen of niet. Hoe belangrijk een goed netwerk is, wordt weer eens duidelijk.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Liefde en vriendschap zijn vandaag de belangrijkste onderwerpen. Je krijgt vooral van de liefde geen hoogte, maar die opmerking van een vriend(in) hakt er ook flink in.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Loslaten is voor de meesten niet makkelijk, maar over je eigen trots stappen vraagt nog meer van een mens. Dit thema lijkt vandaag weer de kop op te steken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Maak je je zorgen om een financiële kwestie? Dan is dit een goed moment om orde op zaken te stellen. Even wat minder uitgeven, is inderdaad geen verkeerd plan.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een meningsverschil op z’n tijd is helemaal niet verkeerd, maar als beide partijen er met een gestrekt been in gaan, schiet niemand er iets mee op. Jij al helemaal niet.

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

O, wat zou je een moeilijke situatie toch graag kunnen veranderen. Helaas; je geduld wordt op de proef gesteld. Zoek afleiding en probeer piekeren zo te verminderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie