Glamour's daghoroscoop: zaterdag 2 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Over de liefde heb je misschien hoge verwachtingen, maar bedenk dat het op dit moment lastig is om concrete plannen te maken. Loop niet te hard van stapel.

STIER
21 april-20 mei

Je weet heel goed wat de beperkingen zijn, maar met een beetje creativiteit, fantasie en aanpassingsvermogen, wordt dit gewoon een fijne, gezellige dag. Met dank aan jouw inzet.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Veel mensen staan op dit moment onder druk en hebben last van stress. Jij lijkt er extra gevoelig voor te zijn. Wanneer deel je je zorgen en gedachten met iemand anders?

KREEFT
22 juni-22 juli

De plannen voor vandaag kunnen doorkruist worden. Misschien omdat jij ineens van gedachten verandert, maar het kan ook te maken hebben met een familiekwestie.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Vroeg wakker? Dan kun je van deze dag extra lang genieten. Als je te veel energie hebt, ga dan thuis aan de slag. Zowel je humeur als je omgeving knappen er van op.

MAAGD
24 augustus-22 september

Onrustig geslapen of intens gedroomd? Geen wonder dat je vandaag een beetje moeite hebt met opstarten. Gun jezelf wat meer rust en maak je niet zo druk over van alles.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Ja, jij kunt prima buiten de lijntjes denken en je gaat behoorlijk goed om met de huidige situatie. Toch kan het geen kwaad om je plannen een beetje realistischer te maken.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je hebt het af en toe nodig: lekker sparren met anderen en een pittige discussie voeren. Ook vandaag neem je geen blad voor de mond. Eerlijkheid krijgt voorrang.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Zegt je voorgevoel dat je moet stoppen of van koers moet veranderen? Luister er dan naar. Het kan je een hoop gedoe, stress, tijd en geld schelen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Zekerheid is fijn, maar helaas zijn er altijd zaken die (nog) niet zo helder zijn als je zou willen. Wees een beetje geduldig en stel geen onhaalbare eisen aan jezelf en anderen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Hoe harder je probeert om controle uit te oefenen, hoe meer energie dat kost. En daar heb je momenteel geen overvloed van. Te veel kritiek leidt tot een gespannen sfeer.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een mooie dag om aan de liefde te besteden. Geen partner? Ook vriendschappen vallen onder de noemer liefde. Investeer tijd en aandacht in de mensen die het belangrijkst voor je zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie