Glamour's daghoroscoop: zondag 3 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Krijg je geen hoogte van het gedrag van iemand anders maar wil je duidelijkheid hebben? Lucht je hart, stel de vragen waarmee je zit maar accepteer óók de antwoorden…

STIER
21 april-20 mei

Laat je vooral niet opjutten door anderen en hou voet bij stuk. Als iets niet (meer) goed voelt, dan is dat zo. Soms kún je je niet aan je woord houden omdat dingen veranderd zijn.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het zijn soms gewoon onze eigen gedachten die ons gek maken of uit de slaap houden. Als je te veel energie in iets moet stoppen, is het dat dan echt waard? Jij weet hoe het zit.

KREEFT
22 juni-22 juli

Woorden kunnen dingen maken, maar ook breken. Je hoeft je mening niet voor je te houden, maar de manier waarop je spreekt en de woorden die je kiest, bepalen hoe iets verloopt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je hebt een hoop geïnvesteerd en het zou fijn zijn als je daar nu de credits voor krijgt. Of je anderen hierop moet aanspreken? Dat hangt er van af wat je ermee wil bereiken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Wees niet alleen vriendelijk voor anderen, maar vooral ook voor jezelf. Op de een of andere manier heb je de lat erg hoog gelegd en je hebt vandaag tijd voor jezelf nodig.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Geen zin in die afspraak? Als je het uitlegt en je woorden zorgvuldig kiest, kom je er wel mee weg. Denk eerst goed na, want te vaak van mening veranderen, maakt geen goede indruk.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je lijkt behoorlijk onder de indruk van iemand en je gedachten dwalen regelmatig naar hem/haar af. Speel niet met vuur en begeef je niet op glad ijs. Dat is het niet waard!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je weet dat je af en toe behoorlijk uit de bocht kunt vliegen. Vandaag reageer je snel te scherp of te bot op anderen. Als je het niet kunt vermijden, bied dan ook je excuses meteen aan.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is helemaal geen gekke instelling om vandaag naar feiten te kijken. Met mooie beloftes en mogelijkheden schiet je weinig op. Deze nuchtere instelling werkt vandaag prima.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het zit in je aard om de boel wakker te schudden als dat nodig is. Vaak werkt dit verfrissend, omdat het verandering brengt. Pas vandaag een beetje op met je scherpe tong.

VISSEN
20 februari-20 maart

Over de liefde kun je heel lang nadenken, dromen en mijmeren. Durf je uit te spreken hoeveel iemand voor je betekent? Stap over je verlegenheid heen en laat het stromen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie