Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarotkaartlegging
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Koning van Zwaarden

Hoi lieve Ram. Je trekt voor deze week De Koning van Zwaarden. In tijden van crisis en conflict is deze hoogheid op zijn best. Hij heeft wel de beste tijd uitgezocht, toch? Hij weet, dankzij zijn snelle geest en daadkrachtig optreden, precies wat hij moet doen. En dat ben jij ten voeten uit, lieve Ram, een en al daadkracht en jouw natuurlijke optimisme en enthousiasme gaan je daarbij helpen. Gooi jouw negatieve gedachten om en bekijk alles eens van de Bright Side. Een echte game changer en het ultieme cadeau aan jezelf!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Stier: Koningin van Pentakels

Hoi lieve Stier. Jij trekt deze week Koningin van Pentakels. Deze wijze, warme en liefdevolle matriarch richt haar aandacht op het gezin. Ze verdeelt rijkdom en zorg over hen waarover zij waakt. Mooi hè? Maar het wordt nog mooier: Jullie worden dikke vriendinnen, lieve Stier, Jij houdt ook zo van de vertrouwde en alledaagse dingen van het leven. Je voelt je deze week lekker huiselijk. Wat een heerlijk en warm gevoel. Besteed, in deze toch bijzondere tijd, jouw energie aan familie en BFF’s. Wees het zonnetje in huis!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Zien: 6 dingen die je moet weten over een stier

Tweelingen: De Keizer

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt deze week De Keizer. Een wijze en betrouwbare man, die je erop wijst dat je, om te slagen in het leven, structuur moet aanbrengen in je plannen. Jij, lieve Tweeling, bent geneigd veel dingen te doen en het liefst allemaal tegelijk. Dat is niet altijd verstandig en het kan je ook veel onrust brengen. Misschien is het daarom wel wijs je zaakjes weer even op orde te brengen. Stroop je mouwen op. Maak een plan. Wat is er nodig om de volgende stap te zetten. En ik sta als jouw cheerleader langs de zijlijn!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Kreeft: Ridder van Staven

Hoi lieve Kreeft. Je trekt Ridder van Staven. Deze knappe, vurige en hartstochtelijke edelman start vol energie en enthousiasme aan een taak. En hij maakt ‘m ook nog af. Op hem kun je bouwen. Heb jij moeite om zaken af te ronden? Je beloften na te komen? Als jij je niet laat afleiden en vol passie en hartstocht je werk doet, bereik je, net als deze Ridder, fluitend je doel. En dat kun jij als geen ander, lieve Kreeft. Jij hebt het doorzettingsvermogen en de drive om te doen wat er gedaan moet worden. Jij bent die kanjer waarop je kunt bouwen!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Leeuw: De Magiër

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt deze week de Magiër. Deze Harry Potter in pocketformaat laat je zien dat jij alles tevoorschijn kunt “toveren” wat jij maar wilt. Magic komt van binnenuit! Jij bent de zendmast tussen hemel en aarde. Jij kunt dit, lieve Leeuw, jij staat altijd open voor persoonlijke ontwikkeling, plezier en creativiteit. Wat wens je je? Een leuke baan? Een romantische liefde? Gooi je wensen met een blij gevoel en een extra sparkle het Universum in. Give it a whirl. De wereld ligt voor je open!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Maagd: De Ster

Hoi lieve Maagd. Jij trekt De Ster. Een kaart van heling en rust die geroepen komt in deze woelige periode. Door jouw praktische instelling kun je je heel verdienstelijk opstellen, lieve Maagd. Maar nu is het me-time! Neem je rust en zet je ongeduld even aan de zijlijn. En vertrouw! Lang gekoesterde wensen kunnen nu eindelijk uitkomen. Verlang jij met alles wat je in je hebt, naar die echte soulmate, die trouw, lief, leuk en knap is, maar kom je alleen maar brallerige krachtpatsers tegen. Geen nood. De ware staat al lang op je te wachten.

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap Tarotkaartlegging

Weegschaal: Negen van Pentakels

Hoi lieve Weegschaal. Je trekt Pentakels 9, de Heer van Winst! “Wie de bal kaatst, kan hem terugverwachten”. En wel in positieve zin. Je hebt hard gewerkt om het allemaal de moeite waard te maken. En daar mag je nu zalig van genieten. Maar doe ook eens iets voor een ander zonder daar iets voor terug te verwachten. Help jij bijvoorbeeld je oude lieve buurvrouw bij het boodschappen halen? Peanuts, lieve Weegschaal, jij vindt harmonie het belangrijkste toverwoord, dus waar wacht je nog op? Daar word je zelf toch ook happy van!?

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Schorpioen: Twee van Pentakels

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt in deze week Pentakels 2. It is all going full swing! Deze kaart wil je laten zien dat alles in beweging is, dat alles stroomt. Je krijgt deze week de kracht om grootse zaken te bereiken. Je stoutste dromen kunnen werkelijkheid worden als jij ervoor gaat en in beweging blijft. En jouw extreme kracht, sterke wil en voortdurende drive zullen je hierbij zeker het goede duwtje in de rug geven, lieve Schorpioen. Doe je Powerpuff-girl-strik in je haar, trek je gele kaplaarsjes aan en nodig het leven van harte uit!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Boogschutter: Drie van Bekers

Hoi lieve Boogschutter. Jij trekt Bekers 3. Dat is een kaart van voorspoed, feest en plezier. Er is echt iets te vieren. In andere tijden zou jij je vriendinnen uitnodigen voor een mega party bij je thuis. Jij bent immers dat echte gezelschapsmens, lieve Boogschutter. Maar dat grote feest zal nu even op zich moeten laten wachten. Maar hoe zalig is het dat je gewoon lekker thuis op de bank even stilletjes van je succes kunt genieten? En heb je nog geen succes en overwinning voorbij zien komen? Let dan de aankomende week goed op!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Steenbok: Tien van Bekers

Hoi lieve Steenbok. Jij trekt Bekers 10. De Heer van verzadiging. Dat mag wel niet zo sexy klinken maar het is de kaart van tevredenheid en geluk. Alles ligt op de juiste plaats en de dingen gaan voor jou zoals ze zouden moeten gaan. Dat past wel in jouw straatje. Je bent immers extreem geduldig geweest en jij hebt lange tijd gewacht op wat je wilt, lieve Steenbok. Geniet dan nu ook met volle teugen. Maar zoek ook zo nu en dan even de stilte op, zodat je de kwaliteit van je leven kunt ervaren en voelen. Namasté.

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Waterman: Twee van Zwaarden

Hoi lieve Waterman. Jij trekt De Zwaarden 2. Dit is een kaart van mentale twijfel. Je zit met je lichaam van het water afgedraaid en luistert alleen naar je hoofd. Zorg dat je iets meer afstand neemt, van dat wat je wilt oplossen, zodat je alles in beter perspectief ziet en je misschien wel meer dan twee mogelijkheden hebt om uit te kiezen. Wist je trouwens dat Waterman het teken is van nieuwe ideeën vernieuwing. Dus wat kan je gebeuren? Je voelt je als een Waterman in het water. Gooi je haren los en trek je blinddoek af en leef!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Vissen: Aas van Pentakels

Hoi lieve Vissen. Je trekt deze week een van de hoogste kaarten uit het deck: de aas van Pentakles. Je hebt hard gewerkt en nu krijg de Goddelijke blessings. Geluk is aan je zijde en je mag het allemaal met open armen en een rustig gemoed ontvangen. Je hoeft daar gek genoeg niets voor te doen. Ga er maar eens rustig voor zitten, sluit je ogen en koop groot in bij het Universum. Je bent altijd zo zachtmoedig dat je andere mensen graag helpt. Nu ben jij aan de beurt, lieve Vis. Hoe zalig dat de zoete regen van overvloed op jou neerdaalt.

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Mabel van den Dungen (55) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie