Glamour's daghoroscoop: maandag 4 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Het tweede deel van de dag is aanmerkelijk beter dan de ochtend. Verspil dan geen energie aan zaken die je niet (meer) gedaan krijgt zonder hulp. Stel prioriteiten.

STIER
21 april-20 mei

Werk dat ene idee wat verder uit, want binnenkort kun je er echt wel iets mee. Sowieso is het leuk om wat verder vooruit te kijken. Een mens moet immers ergens over kunnen dromen!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je gezonde verstand koppelen aan je intuïtie. Dat is vandaag níet makkelijker gezegd dan gedaan. Het is zelfs heel goed te doen als je je aandacht naar binnen richt en luistert.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is een uitstekende dag om te werken aan zaken die je kunt beïnvloeden. Tel je zegeningen en laat je vooral niet uit balans brengen door het nieuws. Filter gerust wat meer!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Over een zakelijke of financiële kwestie is het laatste woord nog niet gezegd. Iedereen moet een beetje water bij de wijn doen, maar dat betekent niet dat het gaat zoals je wil. Helaas.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is inderdaad spannend om een nieuwe weg in te slaan, maar je weet dat het nodig is. Soms moet je gewoon in het diepe springen en er voor gáán.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als jij niet voor jezelf opkomt, wie doet het dan? Je mag je zakelijke belangen best iets beter verdedigen, Weegschaal. Onderhandel, vraag, luister en hou het zakelijk.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Het is een goed moment om je aandacht wat meer op jezelf te richten. Als je behoefte hebt aan stilte of tijd voor jezelf, neem die ruimte dan.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Een veelbelovend project loopt misschien toch anders dan je dacht. Een andere mogelijkheid is dat het even on hold wordt gezet. Jammer, maar het is ook begrijpelijk.

STEENBOK
22 december-20 januari

In je eentje gaat het weliswaar vlotter, maar het is nu juist de bedoeling om op een nieuwe of betere manier met anderen samen te werken. Het is de moeite waard.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Vooral vroege Watermannen voelen het: de enorme spanning tussen beginnen of stoppen. Je aanpassen of je gevoel volgen. Alleen jij kunt een besluit nemen over jouw situatie.

VISSEN
20 februari-20 maart

Nervositeit kost ontzettend veel energie en leidt bovendien af. Wat is er aan de hand? Wat zit je dwars? Geef aandacht aan deze gevoelens, hoe moeilijk je dat ook vindt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie