Glamour's daghoroscoop: dinsdag 5 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Overleggen en luisteren zijn belangrijke kwaliteiten om de relatie met anderen te verbeteren. Wees niet te eigenwijs, maar doe juist nu iets helemaal belangeloos voor de ander.

STIER
21 april-20 mei

De tegenstrijdige gevoelens en gedachten zijn vermoeiend genoeg. Meer kun je er vandaag eigenlijk niet bij hebben. Nee zeggen is soms de beste optie. Kies even voor jezelf.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Staan je gedachten niet stil en ben je enorm gespannen? Dan is het tijd voor een andere aanpak. Door te (leren) mediteren, kun je het jezelf een stuk makkelijker maken. Probeer het!

KREEFT
22 juni-22 juli

Je vriendenkring en sociale netwerk slepen je door moeilijke momenten heen. Wat humor en een beetje relativeren niet voor elkaar krijgen! Hou dat gevoel vast!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is fijn om een medestander te hebben, want dat geeft jou de bevestiging dat je op de goede weg bent. Onthoud wel dat niet alles is wat het lijkt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Geeft de moed niet op en hou vol. Alle begin is moeilijk, maar je hebt een doel voor ogen. Kijk niet te ver vooruit, maar maak het overzichtelijk door alles dag voor dag te nemen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als iets belangrijk voor je is, komt je overtuigingskracht naar voren. Als je anderen iets duidelijk wil maken, moet dat vandaag lukken. Gebruik die power!

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Fouten maken is niet erg. Het wordt pas een probleem als je ze niet kunt toegeven of als je stug op dezelfde weg blijft doorgaan. Go with the flow!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je precies weet hoe je iets moet aanpakken, is het tijd om je visie te delen met anderen. Maar weet je zeker dat alles klopt? Als je alles nog eens wil nalopen, is dat een slimme zet.

STEENBOK
22 december-20 januari

Soms is het tijd om iets nieuws te proberen. Blijf jezelf uitdagen en let op wat er in je omgeving gebeurt. Ook voor jou gaan dingen veranderen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is lastig om te kiezen tussen iets nieuws en iets bekends. Zet alle voor- en nadelen voor jezelf op een rijtje en neem daarna pas een beslissing.

VISSEN
20 februari-20 maart

De emoties lopen hoog op waardoor het lastig wordt om te horen wat er écht wordt gezegd. Neem de tijd om nieuws te verwerken. Vraag om duidelijkheid en blijf niet met vragen zitten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie