Glamour's daghoroscoop: woensdag 6 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Vandaag moet het lukken om een situatie uit te praten en het daarna achter je te laten. Haal geen oude koeien uit de sloot. Niemand is perfect, Ram.

STIER
21 april-20 mei

Meer vrijheid of andere keuzes maken is op dit moment erg belangrijk voor je. Doe daarom moeite om duidelijk te maken dat je sommige dingen écht niet meer wil.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Aan jezelf denken en je eigen belangen vooropstellen, is het advies van de sterren. Je wil anderen graag een plezier doen, maar het gaat al een tijd ten koste van jezelf.

KREEFT
22 juni-22 juli

Jij gaat een moeilijk gesprek niet uit de weg als dat noodzakelijk is. Zo zie je maar weer hoe sterk je bent als het er op aankomt. Je handelt een gevoelige kwestie uitstekend af. Chapeau!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je hebt sterke principes en die kun je niet zomaar opzij zetten omdat anderen vinden dat je dat moet doen. Wat je wél kunt proberen, is om een handreiking te doen. Dat helpt veel.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is soms bijzonder moeilijk om jezelf goed te verwoorden zonder emotioneel te worden. Neem het jezelf niet kwalijk als het gebeurt. Dat doen anderen ook niet!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De verschillen tussen jou en iemand anders zijn helemaal niet zo groot als je denkt. Geef iemand het voordeel van de twijfel. Het haalt bij jou ook spanning weg.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Vind je dat je niet voldoende wordt gehoord of dat er te weinig rekening met je wordt gehouden? Je kunt anderen niet veranderen, maar wel je eigen verwachtingen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Vandaag wordt duidelijk waarom het soms zo goed is om ergens het spreekwoordelijke nachtje over te slapen. Langzaam maar zeker wordt duidelijk hoe iets in elkaar steekt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als je een probleem met iemand hebt, betrek er dan geen anderen bij maar los het zelf op. Pas op: sterke emoties zorgen ervoor dat je dingen makkelijk uit hun verband trekt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wees op werk en met collega’s vandaag voorzichtig. De sfeer is een beetje gespannen en mensen bekijken alles alleen vanuit hun eigen standpunt. Neem een beetje afstand.

VISSEN
20 februari-20 maart

Jij en iemand anders hebben slechts een half woord of een blik nodig om elkaar te begrijpen. Daarom is het zo vreemd dat jullie vandaag die woordenwisseling krijgen. Best zonde…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie