Glamour's daghoroscoop: donderdag 7 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het kan lastig zijn om erover te beginnen, maar laat irritaties over bijvoorbeeld geldzaken niet te lang doorsudderen. Hetzelfde advies geldt als je last hebt van jaloezie.

STIER
21 april-20 mei

Als jij op je strepen blijft staan en weigert om je aan te passen, levert dat onder de streep niks op. Probeer je te verplaatsen in de gevoelens van de ander. Zo gek zijn die namelijk niet.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het grootste probleem is niet wat er allemaal gebeurt, maar hoe je het ervaart en ermee omgaat. Onthoud dat veel dingen momenteel ongefilterd bij je binnen komen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Geef je fantasie de ruimte en sta open voor vernieuwing. De komende tijd krijg je vaker kans om aan iets nieuws te beginnen, maar ook om iets ouds af te sluiten.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Werk en privé lopen door elkaar heen en dat begint steeds lastiger te worden. Het is jouw verantwoordelijkheid om grenzen te stellen en je privéleven beter af te schermen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hou de grote lijn in de gaten en verdwaal niet in bijzaken of zinloze discussies. Je eigen gedachten, beslissingen en volharding worden vandaag op de proef gesteld.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De volle maan van vandaag geeft jou de kans om helder te maken wat echt waarde voor je heeft. Wat ooit belangrijk voor je was, is dat nu misschien niet meer.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Pick your battles carefully, Schorpioen. En vraag je af of het nodig is om overal een punt van te maken. Je hebt voor de helft gelijk. En dat geldt ook voor de ander.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het kan geen kwaad om wat meer aandacht te besteden aan het thema gezondheid. Een gezond lichaam is belangrijk, maar goed in je vel zitten is dat óók!

STEENBOK
22 december-20 januari

Samen of alleen? Blijven of gaan? Dat thema loopt als een rode draad door je gevoel. Je hoeft het niet weg te stoppen. Het verdient juist een eerlijke blik.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Werk is belangrijk, maar het wordt een drama als je er geen plezier meer in hebt. Heb je behoefte aan meer feedback, structuur of vrijheid? Zorg dat je dit duidelijk krijgt voor jezelf.

VISSEN
20 februari-20 maart

Communicatie is enorm belangrijk voor al je contacten. Zakelijk en privé. De afgelopen tijd verliep dit niet helemaal perfect. Je krijgt nu tijd om hieraan te werken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie