Glamour's daghoroscoop: vrijdag 8 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De lucht klaart op en dat zorgt ervoor dat de sfeer snel verbetert. Je hoeft geen vrienden met iedereen te zijn, maar vriendelijk doen tegen iedereen, werkt als een tovermiddel.

STIER
21 april-20 mei

Je hebt vandaag nog last van gisteren. Begrijpelijk, maar het heeft geen zin om in dat gevoel te blijven hangen. Als je even een time-out nodig hebt, neem die dan.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als het teveel is, of te zwaar om in je eentje op te lossen; vraag dan om hulp. Mensen willen je graag helpen, maar jij moet aangeven wat je nodig hebt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Heb je de afgelopen dagen echt te veel gezondigd? Ach, jij weet dat zelf het beste. Als je vandaag nee zegt tegen een aantal verleidingen, is dat geen verkeerde keus.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jij weet zelf of het slim is om die ene kostbare aankoop nu te doen. Je verstand zegt het een, je gevoel iets heel anders. Wint je verstand of je gevoel?

MAAGD
24 augustus-22 september

Normaal gesproken ben je praktisch ingesteld, maar de laatste tijd was er te veel chaos. Gebruik deze dag om een beetje orde te scheppen. Dan zie je ook hoe goed je bezig bent!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Weet je zeker dat je voorgevoel klopt, of is dit een gevalletje wishful thinking. Een roze bril maakt dingen weliswaar mooier, maar de waarheid brengt je verder…

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Laat dat ene onderwerp de komende dagen even rusten, Schorpioen. Als je er wat meer afstand van kunt nemen, zie je dingen ook beter

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Wat zou het heerlijk zijn om de bloemetjes weer eens ouderwets buiten te zetten. Helaas kan dat nog niet helemaal, maar de oplossing die je nu bedenkt, werkt ook prima!

STEENBOK
22 december-20 januari

Verstand en gevoel zitten niet helemaal op dezelfde lijn. Wat is wijsheid? Dat bepaal jij, maar pas op dat iemand geen misbruik van je maakt. Daar krijg je spijt van.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Altijd fijn om met een goede vriend(in) te spreken over zaken die je bezighouden. Je bent momenteel wel behoorlijk zwart wit in je denken. Iets meer nuanceren kan geen kwaad.

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Niet alles is wat het lijkt. Ook is de kans groot dat iets niet aan je verwachtingen voldoet. Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat meestal zo.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie