Glamour's daghoroscoop: zaterdag 9 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het liefst zou je sommige onderwerpen rechtstreeks aansnijden, maar zorg er dan wel voor dat je precies weet wat je wil zeggen. Kort en bondig (maar vriendelijk) werkt het best.

STIER
21 april-20 mei

Je zin doordrijven is op dit moment echt niet slim om te doen. Ook al is je overtuigingskracht supersterk. Overleg met anderen en kom samen tot een oplossing. Iedereen blij.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Jij hebt vaak oog voor dingen die andere mensen niet eens opvallen. Dit talent werkt vandaag vooral als je het inzet voor andere mensen. Je krijgt er veel voor terug.

KREEFT
22 juni-22 juli

Stiekem vind je het helemaal niet erg dat die ene verplichting niet door gaat. Je hebt nu tijd om dat ene klusje aan te pakken. Denk groot en pak het groot aan!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Nee, het is geen goed idee om dit weekend te werken. Doe het niet! Maandag is echt vroeg genoeg. Je hebt tijd nodig voor jezelf en de liefde niet te vergeten.

MAAGD
24 augustus-22 september

Ook al heb je er geen zin in en voelt het een beetje als verantwoording afleggen; het kan geen kwaad om uit te leggen waarom je op een bepaalde manier reageert.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je hoeft het niet met anderen eens te zijn en anderen hoeven jouw mening ook niet aan te nemen. Hoe harder je anderen probeert te overtuigen, hoe minder dat lukt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Jaloezie. Wie heeft er nou nooit last van? Het is inderdaad een feit dat de liefde momenteel wat uitdagend is, maar dat is geen reden om er iets achter te zoeken.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je hoeft jezelf niet helemaal weg te cijferen, maar je bent wel erg nadrukkelijk aanwezig. Het werkt echt in je voordeel als je iets tactvoller bent.

STEENBOK
22 december-20 januari

Intuïtief zit je zeker op het juiste spoor, maar het is echt te vroeg om hier een belangrijke beslissing op te nemen. Geduld gaat ervoor zorgen dat je ergens een succes van maakt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Ai, een scherpe tong zorgt er vandaag voor dat de sfeer helemaal doodslaat. Denk na voor je spreekt en verstuur dat zure WhatsAppje maar niet. Dat komt nog wel eens.

VISSEN
20 februari-20 maart

Ongelukken schuilen in een klein hoekje en vinden vaak in en om het huis plaats. Let vandaag extra goed op en haast je niet. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie