Glamour's daghoroscoop: zondag 10 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een heerlijke dag om aan vriendschappen te besteden. Hoe je dat het beste kunt doen, weet je zelf. Ook fijn: eindelijk krijg je erkenning voor iets. Dat doet je goed.

STIER
21 april-20 mei

Je uitstraling is onrustiger dan je zelf in de gaten hebt. Anderen vinden dat je confrontaties uitlokt en misschien is dat ook zo. Je hebt een betere uitlaatklep nodig.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je bent extra gevoelig voor de dubbele betekenis van een opmerking of een veelzeggende blik. Of je hier iets van moet zeggen, hangt er van af hoe belangrijk dit persoon voor je is.

KREEFT
22 juni-22 juli

Vermoeidheid kan zich op allerlei manieren uiten en je hebt vandaag echt geen energie voor zinloze discussies. Waarom zeg je het niet als je even met rust wil worden gelaten?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je inzet voor anderen is geweldig, maar het is nog maar de vraag of het op de juiste waarde wordt geschat. Vraag eerst of jouw hulp wel gewenst is.

MAAGD
24 augustus-22 september

Doe vandaag de hele dag alleen maar dingen waar je zin in hebt! Als jij blij bent, straalt dat ook uit op je omgeving. Verwen jezelf weer eens met een cadeautje.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Spontane en onverwachte ontmoetingen kunnen je van je stuk brengen. Hierdoor sluit jij deze dag af met een veel stof om over na te denken. Onthoud je dat het verleden voorbij is?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Iemand kan je in vertrouwen nemen en zijn/haar hart bij je uitstorten. Luisteren en vragen stellen is belangrijk. Een oplossing bedenken hoeft niet.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een meningsverschil is helemaal niet erg, als je het maar achter je kunt laten. Je krijgt niet altijd wat je wil, maar wel wat je nodig hebt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als anderen jou niet begrijpen, is dat niet hun schuld. Misschien kun je iets beter voor jezelf opkomen, je gevoelens meer tonen of eerder je grenzen stellen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het lijkt er op dat je vandaag totaal geen zin hebt om gezellig te socializen. Sterker nog; je wil dat anderen je niet storen. Duik onder of maak dat op een vriendelijke manier duidelijk.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het vreemde gedrag van een vriend(in) kun je niet plaatsen. Voel je je buitengesloten? Als hij/zij geen duidelijkheid wil geven, zegt dat eigenlijk genoeg…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie