Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

glamour tarotreading
Glamour

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Ridder van Zwaarden

Hoi lieve Ram. Je trekt de prins op het witte paard, de life saver in donkere dagen. De Ridder van Zwaarden. Hij biedt je een steuntje in de rug bij die belangrijke beslissing die je eigenlijk alleen niet durft te nemen. Er is daadkracht en heldenmoed nodig om blind ergens in te gaan. En wie kan dat beter dan jij, lieve Ram? Aan de andere kant vergt het heel veel wijsheid en timing om het verschil te zien tussen nietsdoen en de juiste actie nemen. Maar jij kunt dat verschil zeker maken. You got the power, go for it, girl!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Stier: De Zegewagen

Hoi lieve Stier. Jij trekt De Zegewagen en dat betekent succes voor jou. Yessss, zalig toch! Let wel op de balans tussen hoofd en hart. Als je die kunt bewaren, zal het leven je belonen. Als je te emotioneel een beslissing neemt of alleen maar met je ratio je uitdagingen het hoofd biedt, verlies je het evenwicht en daarmee ook het succes. En jij, lieve Stier, hebt dit in je. Je bent een echte doorzetter. Zelfs als anderen de moed al lang hebben opgegeven, buffel jij nog even door. Let deze week goed op jezelf en zorg voor een echt diep evenwicht. Succes!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Tweelingen: Gematigdheid

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt De Gematigdheid. “Ieuwww, wat een duffe kaart”, hoor ik je zeggen. Routine en verveling zijn immers jouw grootste angsten, lieve Tweeling. Maar vrees niet. Het is jouw tijd! Je mag het harde werken even laten rusten. Een betere tijd had je niet kunnen kiezen. Laat de controle los. Zoek de stilte en harmonie in jezelf. Van hieruit zullen jouw dromen dichterbij komen. Ze liggen voor het grijpen. Je bent gezegend! Kom maar op met die fantastische partner of die droombaan.

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Kreeft: Vijf van Zwaarden

Hoi lieve Kreeft. Je trekt Zwaarden 5. Deze kaart wijst op onrust in jouw leven. Misschien voel je je gekwetst. Zit je te mokken in plaats van de confrontatie aan te gaan, lieve Kreeft. Herken je dit? Of wil je toch liever de gameconsole van je vriend door het raam kegelen? Ik vraag je toch ook eens je eigen aandeel in dit conflict te bekijken. Is je communicatie niet behoorlijk fel geweest? Strijk je hand over je hart en houd het hoofd koel. Dat brengt weer het licht in de duisternis, dat je zo hard nodig hebt, vooral in deze tijd!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Leeuw: Zes van Zwaarden

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt Zwaarden 6. Nog even wachten tot alle commotie voorbij is en je gaat echt reizen. Jij bent toch zo dol op de hoofdsteden als er feesten zijn, zoals carnaval of love parades, lieve Leeuw, maar jij geniet ook van verre landen zoals Mexico, Brazilië en Thailand. Je mag je vast gaan voorbereiden en dagdromen. Want als straks het luchtruim weer opengaat, ben jij de eerste die in de rij staat voor de douane. Voorlopig mag je even een reis maken in jezelf. De boel de boel laten en tot rust komen. Ook zalig toch!?

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Maagd: Vier van Zwaarden

Hoi lieve Maagd. Jij trekt deze week Zwaarden 4. De kaart van stilstand en afgedwongen rust. Je mag nog even niet losgaan. Door omstandigheden word je “stilgezet”. Kan het nog toepasselijker in deze bijzondere tijd? Je mag de gelegenheid aangrijpen om helemaal tot jezelf te komen. Je voorbereiden op wat komen gaat. Even je accuutje opladen. Zet je nerveuze en ongecontroleerde geest in de hoek en breng die denderende locomotief tot stilstand, lieve Maagd. Rust! Enjoy the silence!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Weegschaal: Zes van Bekers

Hoi lieve weegschaal. Je trekt Bekers 6. De Heer van Plezier, plezier met een open hart. En dat is niet tegen dovemansoren gezegd. Jij bent eigenlijk wel toe aan een pleziertje na dat lange verplichte thuiszitten. Jij kunt intens blij worden van het gezelschap van je vrienden. Een echt gezelligheidsdier, dat ben jij ten voeten uit, lieve Weegschaal. Zie de kaart als een warm bad, vol liefde, veiligheid, verbinding en vertrouwen. Geniet ervan. En misschien kun je je huisgenoten dan ook nog wel porren voor een hilarisch spelletje Hints.

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Schorpioen: Koningin van Staven

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt de Koningin van Staven. Jij bent die mooie, krachtige, openhartige vrouw, blakend van zelfvertrouwen. Jij laat je niet in een hoekje drukken! Jij bent extreem gedreven om je doelen te bereiken, lieve Schorpioen. Al deze uitzonderlijke eigenschappen komen je goed van pas, want je hebt nog iets te doen! Ik daag je uit. Steek de armen uit je bevallige mouwen en bewijs aan jezelf dat je niet alleen die prachtige diva bent. Maar ook die stoere chick met pit.

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Boogschutter: Tien van Pentakels

Hoi lieve Boogschutter. Jij trekt Pentakels 10. De Heer van Rijkdom. Deze kaart, vol positieve betekenissen, laat zien dat jij eindeloos rijk bent. En niet alleen op financieel gebied! Je hebt geen enkele reden om je zorgen te maken. Zalig toch?! En, lieve Boogschutter, je gelooft in een gelukkige toekomst. Maar de kaart waarschuwt je ook. Je zou niet alleen materie moeten najagen. Het belangrijkste in het leven is onzichtbaar voor de ogen. Het wordt tijd om je zegeningen te tellen! A shout out to live!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Steenbok: Schildknaap van Staven

Hoi lieve Steenbok. Jij trekt deze week Staven Schildknaap. Deze knappe jongeling staat voor onverwacht, goed nieuws. De tijd is rijp voor een nieuw spannend avontuur en jij bent er helemaal klaar voor. Maar je zult nog even moeten wachten, lieve Steenbok, en juist dat wachten is voor jou een uitdaging. Want jij wilt niets liever dan iets hebben om je leven betekenis te geven. Misschien is het nu de tijd je planning nog een keer onder de loep te nemen. En als het licht op groen springt kun je vol overtuiging uit de startblokken vliegen.

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Waterman: De Hogepriester

Hoi lieve waterman. Jij trekt deze week de kaart van de Hogepriester. Normaal zit jij vaak vol paradoxen en je bent geïnteresseerd in beide uiteinden van het spectrum, lieve Waterman. Maar nu zoek je de antwoorden voornamelijk bij een spiri guru. Je hebt behoefte aan dieper inzicht en je kunt zelfs zeggen dat je eigenlijk filosofischer bent dan anders. Je verlangt gewoon naar wat meer diepgang in je leven en de Hogepriester gaat je dat geven met advies en richting waar je zo intens naar verlangt. A match made in heaven!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Vissen: Vier van Bekers

Hoi lieve vissen. Jij trekt Bekers Vier. Deze kaart wil je wakker schudden. Sluit jij je gevoelsmatig af voor jouw omgeving? Negeer je kansen die voor het oprapen liggen? Verveling en een gebrek aan motivatie liggen op de loer. En dat is, vooral voor jou helemaal niet zo vreemd in deze bijzondere periode. Ga bij jezelf ter rade, laat je inspiratie de vrije loop en eer je verlangen met actie. Je mag je voor even helemaal in de literatuur en muziek onderdompelen. Helemaal jouw ding, lieve Vis. Geniet van alle schoonheid om je heen!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Mabel van den Dungen (55) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie