Estafette vlog: Een dag uit het leven van Glamour's Brand Manager Lize Booij

"Het allerliefste zet ik de muziek even heel hard aan"

In de ‘Estafette Vlog’ nemen we een kijkje in de levens van allerlei leuke, toffe en inspirerende mannen en vrouwen. Ze vloggen ieder 24 uur voor Glamour en laten zien hoe een ‘normale’ dag er in hun leven uitziet (als dat mogelijk is). Deze week: Glamour's Brand Manager Lize Booij.

24 uur met Lize Booij

In deze Estafette Vlog zien we een dag uit het quarantaine-leven van Lize Booij. Lize is Brand Manager bij Glamour en werkt nu ook al een aantal weken vanuit huis. Hoe zien haar quarantaine-dagen er als 'working girl' uit? Ze neemt ons mee in haar dagelijkse routine, vertelt wat ze die dag allemaal aan het doen is voor Glamour en in de avond gaat ze samen met collega's suppen. Benieuwd? Bekijk de hele video hierboven.

Glamour op YouTube

Voor nog meer Estafette Vlogs van inspirerende mensen, afleveringen van The Family Quiz en andere leuke video's, kun je een kijkje nemen op Glamour's YouTube-kanaal.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur