Glamour's daghoroscoop: maandag 11 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Je krijgt vandaag de kans om op te vallen/een daad te stellen. Dit kan te maken hebben met je werk, maar ook met je reputatie. Wat wil je uitstralen en onderstrepen?

STIER
21 april-20 mei

Je doet er goed aan nog eens goed na te denken over die grote financiële investering. Luister naar je gut feeling en zet alles nog eens op een rijtje.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je hebt gelijk en sommige dingen kloppen inderdaad niet, maar vandaag krijg je de waarheid niet boven tafel. Anderen overtuigen van je gelijk? Verspilde moeite.

KREEFT
22 juni-22 juli

Wordt je betrokkenheid gewaardeerd of vinden mensen het vanzelfsprekend dat jij het meeste werk verzet? Laat je niet voor andermans karretje spannen, Kreeft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je succes wilt hebben, moet je geduld en een lange adem hebben. Hou vol en verlies je einddoel niet uit het oog. Kom op, zet een tandje bij en ga ervoor.

MAAGD
24 augustus-22 september

Met vallen en opstaan heb je geleerd wat werkt en wat niet werkt. Doe vooral dingen waar je een goed gevoel aan overhoudt en waar je trots op bent.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het gaat er niet om wat anderen doen of vinden; maar om hoe jij je voelt. Het is moeilijk om tegen de stroom in de gaan, maar jij bent de enige die voor jou kan opkomen.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Iets leuks bedenken om je liefste te verassen is niet zo moeilijk als het lijkt. Je kunt misschien niet zo groots uitpakken als je wil, maar het gaat om het gebaar. En dat wordt gewaardeerd.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Stress over geld is niet fijn, maar ook jaloezie brengt je uit evenwicht. Oplossingen en antwoorden vind je door een beetje afstand van de situatie te nemen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Voor jezelf kiezen is vandaag hard nodig. Je kunt er pas voor anderen zijn als je eerst voor jezelf zorgt. Dat betekent ook dat je misschien je grenzen duidelijk(er) moet stellen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Zwijgen is vandaag goud, maar het is heel verstandig om goed te kijken wat er om je heen gebeurt. Je leert veel over anderen door te kijken hoe ze zich gedragen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Vriendschappen zijn enorm belangrijk. Je kent genoeg mensen bij wie je terecht kunt, maar er is één persoon bij wie jij je hart het liefst lucht. Een perfecte keus!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie