Glamour's daghoroscoop: dinsdag 12 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als er nog zaken zijn die je wil afhandelen, kom dan snel in actie. Dit is een dag om knopen door te hakken en prioriteiten te stellen. Mouwen opstropen en gáán!

STIER
21 april-20 mei

Hou nog even vol, Stier. De meeste stress wordt binnenkort een stuk minder. Nu even je schouders eronder zetten en zorgen dat die klus geklaard wordt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is alsof je wakker werd met een totaal ander gevoel dan gisteren. Dat ene idee waarmee je speelt, is helemaal niet zo gek. Je moet alleen wel geduld hebben.

KREEFT
22 juni-22 juli

Drukte en gedoe in de familie en in je vriendenkring. Gelukkig hoef jij geen beslissingen voor hen te nemen. Als ze je erbij betrekken, mag je ook je mening geven!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het zijn gekke en vreemde tijden voor je werk. Sommige dingen stoppen, maar er ontstaan nu ook nieuwe kansen. Het is totaal onvoorspelbaar. Wees zakelijk en professioneel.

MAAGD
24 augustus-22 september

Er breekt een nieuwe periode aan voor je werk. Dit kan betekenen dat je meer verantwoordelijkheden krijgt of op een andere manier gaat werken. Ga ervoor!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Er komt nog steeds geld binnen, maar niet zo veel als je gewend bent of hoopte. Dit kan langere tijd gaan duren, dus je bent slim als je je uitgavenpatroon aanpast.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Ook al heb je te maken met regels en beperkingen; de liefde speelt een opvallend grote rol. Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Laat dat maar aan jou over.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Ook voor jou breekt er nu een periode aan waarin je je financiën beter moet regelen. Het is niet anders, maar dit is geen goede tijd om met geld te smijten.

STEENBOK
22 december-20 januari

Nog eens goed nadenken over een investering of ander commitment? Als je met die gedachte speelt, doe er dan iets mee. Ergens op terugkomen is soms de beste keus.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je zelfvertrouwen, geduld of humeur worden zwaar op de proef gesteld. Je reageert vandaag makkelijk te snel of verkeerd. Train je zelfbeheersing, Waterman!

VISSEN
20 februari-20 maart

Niet alles is wat het lijkt, Vissen. Niet alleen de mooie beloftes, maar ook niet je eigen verwachtingen en gedachten. Geef niet toe aan sombere of negatieve gedachten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie