Glamour's daghoroscoop: woensdag 13 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Luister naar je lichaam en ook naar het advies dat iemand je geeft. Je loopt te hard van stapel en op deze manier put je jezelf helemaal uit.

STIER
21 april-20 mei

Normaal gesproken ben je voor rede vatbaar, maar nu wijk je geen millimeter. Pas op dat je niet doorslaat in je koppigheid. Het maakt de situatie lastiger dan nodig is.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je de touwtjes in handen neemt en initiatief neemt, voelt dat een stuk beter dan wachten tot een situatie vanzelf verandert. Kies nu even voor jezelf!

KREEFT
22 juni-22 juli

Communicatieproblemen liggen vandaag op de loer. Vooral omdat sommige opmerkingen totaal verkeerd overkomen. Trek je niet alles zo persoonlijk aan.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dingen komen, dingen gaan. En soms komen ze weer terug. Zo kun je ineens weer iets horen van iemand die al een tijd beeld is. Zie je contact nog zitten?

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is helemaal niet erg als je van mening verschilt met anderen. Als je maar zorgt dat jullie het samen oplossen en niet met een vervelend gevoel uit elkaar gaan.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

In grote lijnen weet je wel hoe je dingen graag zou willen. Nu wordt het tijd om die plannen wat meer uit te werken. Sla die belangrijke stap niet over.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als mensen geen tijd voor je hebben en ze er alleen zijn als zij jou nodig hebben, is het tijd om dat een halt toe te roepen. Het moet wel van twee kanten komen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je hebvt het inderdaad druk, maar contact met anderen is ook belangrijk. Dit is een dag om meer aandacht te besteden aan je sociale contacten. Vergeet ook je broers/zussen niet.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jij hebt meer zekerheid nodig en daar ga je voorrang aan geven. Goed zo; laat je niet met een kluitje in het riet sturen. Jij weet waar je recht op hebt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Loop je met je ziel onder je arm of heb je het gevoel dat je vastloopt? Dan is het tijd om je zorgen te bespreken. Lucht je hart of neem even een kleine time-out.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als dingen niet naar wens gaan, kun je daar behoorlijk chagrijnig van worden. Begrijpelijk, maar reageer je niet af op de verkeerde personen. Kies je woorden heel voorzichtig…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie