Glamour's daghoroscoop: donderdag 14 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Altijd fijn als anderen een goed woordje voor je doen of je helpen bij een lastig karweitje. Mensen staan voor je klaar, maar je moet er wel zelf om vragen.

STIER
21 april-20 mei

Het gaat goed met je werk en je verdient een compliment hoe je met een uitdagende situatie omgaat. Door deze ervaring wordt duidelijk wat je wil loslaten.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Door een aantal tegenvallers op je werk, ben je onzeker geworden. Laat het oude los, Tweelingen. Gebruik je energie voor de toekomst en kijk niet meer achterom.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je krijgt totaal geen hoogte van mensen en als je daar te veel over gaat nadenken, zou je nog aan jezelf gaan twijfelen. Niet doen! Dit zegt niks over jou, maar veel over anderen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hoe zit het met je conditie, Leeuw? Beweeg je echt zoveel als je anderen laat geloven of mag het wel iets meer? Tijd om met je voornemens aan de slag te gaan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Focus je op je werk en laat je niet afleiden door bijzaken. Pas op dat je je niet bemoeit met andermans zaken. Je enorme verantwoordelijkheidsgevoel werkt in je nadeel.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Twijfel je of heb je wat meer bedenktijd nodig? Dat is je goed recht. Laat je niet onder druk zetten door anderen om door te gaan, want daar ga je onherroepelijk spijt van krijgen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Soms weet je het inderdaad gewoon het beste en vandaag mag je dat gerust duidelijk maken. Met jouw inzicht, ervaring en expertise gooi je hoge ogen bij je chef.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

De steun van een collega of je partner doet je goed. Het is fantastisch om te merken dat mensen er voor je zijn. In tijden van nood leer je je vrienden kennen!

STEENBOK
22 december-20 januari

Als iets niet goed voelt, begin er dan niet eens aan. Dat is zonde van je tijd en energie. Een financiële kwestie heeft wat meer aandacht nodig. Stel het niet uit.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een familielid doet iets heel liefs voor je. Neem het aan en wees er blij mee; je hebt het dubbel en dwars verdiend. Laat je verwennen en in de watten leggen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Houden anderen zich echt niet aan hun woorden of verwacht je te veel? In het eerste geval mag je daar echt wel iets van zeggen. Krop je emoties niet op.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie