Glamour's daghoroscoop: vrijdag 15 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Langzaam maar zeker wordt duidelijk hoe een situatie in elkaar steekt. Loop er niet voor weg, zet die roze bril af en klamp je niet vast aan illusies.

STIER
21 april-20 mei

Het maakt niet uit of dingen niet doorgaan omdat jij afhaakt of omdat de situatie daarom vraagt. Een nieuwe situatie vraagt om een nieuwe benadering.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De spanning over een zakelijke kwestie doet je meer dan je wil toegeven. Hou de eer aan jezelf en verspil geen energie aan zinloze gesprekken. Het is nu zoals het is.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is verleidelijk om een discussie met anderen aan te gaan, maar je schiet er weinig mee op. Maak je punt en hou er daarna over op. Daar bereik je nu het meest mee.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je wil dat dingen echt privé blijven, denk dan goed na wat je hardop uitspreekt. En tegen wie. Maar dat je je hart wil luchten, is volkomen begrijpelijk.

MAAGD
24 augustus-22 september

Jij en je partner zijn het niet met elkaar eens en daar kun je zelfs een enorm punt van maken. Iedereen ziet dingen vanuit z’n eigen standpunt en dat geldt vandaag zeker voor jou.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Reizen is op dit moment sowieso al lastig, maar het lijkt er nu op dat een plan zelfs helemaal niet kan doorgaan. Balen, maar het is niet anders.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Op je werk gaat het lekker en jij scoort goed. Je bent zakelijk en to the point. Als je ook je communicatie een beetje bijstelt, voorkom je een vervelende situatie.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Dromen mag, fantaseren is gezond en afleiding werkt vaak heel goed om te kunnen ontspannen. Bijkomend voordeel is dat je ergens een mooie oplossing voor vindt.

STEENBOK
22 december-20 januari

De touwtjes uit handen geven, lukt je niet. Geen probleem, maar overleg wel met de mensen die erbij betrokken zijn. Het wordt je niet in dank afgenomen als je dat niet doet.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Kijk niet naar wat er ontbreekt, maar naar wat je hebt. Dit is geen tijd om snel vooruit te komen, maar om stil te staan bij je gevoel en een aantal persoonlijke zaken.

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Je reageert vandaag overgevoelig, te vroeg, te laat of verkeerd. De kritiek die je krijgt, neem je zwaarder op dan bedoeld is. Don’t beat yourself up!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie