Glamour's daghoroscoop: zaterdag 16 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het lijkt of alles trager, rustiger een stiller wordt. Geen woorden waar een Ram opgewonden van raakt. Toch is het de bedoeling om je tempo te vertragen en te kijken wat er gebeurt.

STIER
21 april-20 mei

Weekend en dat betekent dat je je werk en verplichtingen even moet loslaten. Ga naar buiten of keer naar binnen. Alles is goed als je maar aandacht aan jezelf geeft.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Weinig energie, lusteloos of nergens zin in? De periode om meer aandacht aan je gezondheid te besteden is aangebroken. Jij weet zelf wel welke gewoontes je mag veranderen…

KREEFT
22 juni-22 juli

Midden in een uitdagende periode is het extra bijzonder als het geluk op je hand is. Vandaag zijn er lichtpuntjes, komen er hoopvolle berichten, mooie meevallers en cadeautjes.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zonder de medewerking en goodwill van anderen, heeft het weinig zin om je zo uit te sloven. Dat wordt steeds duidelijker. Probeer het eens vanuit een andere hoek te bekijken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hou er rekening mee dat iets niet doorgaat. Dit kan een teleurstelling voor je zijn, maar het is niemands’ schuld. Dit is pure overmacht. Aan jou de taak om flexibel te zijn.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Oude, diepe overtuigingen zijn niet altijd voor het leven. Dat blijkt nu sterker dan ooit. Het is ook voor jou even wennen dat sommige dingen/mensen/situaties niet meer bij je passen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

De liefde speelt een opvallende rol. Dat komt ook omdat je nu dingen ervaart die je nog niet kende en het ongrijpbare gedrag van de ander houdt je aandacht gevangen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Mensen kunnen vandaag niet om je heen want je wijkt geen millimeter. Geen wonder dat je makkelijk botst of een woordenwisseling krijgt. Pas op dat je niet te ver gaat.

STEENBOK
22 december-20 januari

Geef je fantasie vandaag een alle ruimte en wees creatief. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Verwen jezelf vandaag met iets bijzonders. Daar knap je van op.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als dingen niet helemaal naar wens gaan, kun je in de stress schieten en boos worden of je kunt besluiten om er het beste van te maken. Neem jezelf niet zo serieus…

VISSEN
20 februari-20 maart

De spanning tussen jou en je liefste is nog niet helemaal verdwenen, maar het is een goed plan om het onderwerp even te laten rusten. Zet de eerste stap, Vissen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie