Glamour's daghoroscoop: zondag 17 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Dit is een prima dag om aan je financiën of administratie te werken. Hoe eerder dat achter de rug is, hoe beter. Dan is je rust écht verdiend en kun je er ook zonder bezwaar van genieten.

STIER
21 april-20 mei

Pas op dat je je niet druk maakt om bijzaken. Gebruik deze dag om lekker bij te kletsen met een vriend(in), een filmpje kijken of iets lekkers koken. Gun jezelf wat meer.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je idee over iets of iemand klopt misschien niet (meer). Het is verwarrend en ook over de liefde heb je een hoop vragen. Antwoorden laten helaas nog op zich wachten.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je vriendenkring speelt een belangrijke rol in de beslissing die je wil nemen. Toch is dit niet het beste moment om een grote knoop door te hakken. Dit heeft meer tijd nodig.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Ambitieus? Je hebt een neus voor geld verdienen en zaken doen, maar alles valt of staat met de huidige situatie. Achter de schermen kun je natuurlijk al veel voorbereiden.

MAAGD
24 augustus-22 september

Klamp je niet vast aan onhaalbare ideeën en reken ook niet te veel op anderen. Als je het niet in je eentje voor elkaar krijgt, wacht dan een beter moment af.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Is de liefde echt zo ingewikkeld of ontbreekt er iets essentieels voor jou? Alleen door erover te praten krijg je antwoord. En die zijn veel beter dan je denkt!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Geen zin in verplichtingen en snak je naar een dagje voor jezelf? Als jij het niet aangeeft, gebeurt het niet. Gooi dat schuldgevoel overboord, want het is nergens voor nodig

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Niet jarig, maar toch een cadeautje? Als je een Boogschutter bent, kan dat vandaag zomaar het geval zijn. De aandacht die jij voor anderen hebt, wordt ook zeer gewaardeerd.

STEENBOK
22 december-20 januari

Zin om je huis te veranderen? Toe aan een ander kleurtje of behangetje? Ook als je geen eindeloos budget hebt, vind je vandaag iets dat helemaal aan je wensen voldoet.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je hebt een tijdje geaarzeld of je wel of niet moet zeggen wat je dwars zit. Vandaag neem je daar een besluit over. Impulsief, maar dat is gezien de situatie niet verwonderlijk.

VISSEN
20 februari-20 maart

Schouders eronder en gaan! En als anderen niet meedoen, dan knap je het in je eentje op. Vandaag is een prachtige dag om een statement te maken en jezelf aandacht te geven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie