Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarotkaartlegging
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Zeven van Bekers

Hoi lieve Ram. Je trekt Bekers 7. Je hebt een overvloed aan mogelijkheden. Maar kun je door de bomen het bos nog wel zien? Weet je nog wat het beste voor jou is? Het is belangrijk realistisch te blijven. Dat wil niet zeggen dat een bepaald plan niet uitvoerbaar is, maar wel dat het verstandig is om nog eens naar je plannen te kijken. Hoe haalbaar zijn die? Bedenk realistische stappen in plaats van te blijven dromen. En voel je je weer ongeduldig worden, lieve Ram, houd je even in. Dat kan voor nou net voor die homerun zorgen!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Stier: Aas van Staven

Hoi lieve Stier. Jij trekt deze week Staven Aas. Het wordt je duidelijk waar jouw potenties en groeimogelijkheden liggen en hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en een enorme boost. Er is nu de juiste energie beschikbaar voor een succesvolle start. Je mag ‘actie’ ondernemen en energie steken in een nieuwe baan of een ontmoeting met die knappe, aantrekkelijke jongeman, waar je al zo lang op wacht. Benut die kans! Je hebt het verdiend, lieve Stier. Jij bent geen opgever. Jouw geduld en passie worden eindelijk beloond.Go for it, girl!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Tweelingen: Ridder van Pentakels

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt Pentakels Ridder. Deze jongeling wil de zaken altijd graag organisch en rustig laten groeien. Hij heeft totaal geen haast, want hij weet dat wat hij zaait hij ook zal oogsten. Alles op zijn eigen tijd. Aan grassprietjes trekken heeft geen enkele zin. Je hoeft geen keuzestress te ervaren, lieve Tweeling, want jij hebt immers een enorme hekel aan besluiten nemen. Dus je mag deze week, heerlijk s’ avonds languit luieren op de bank in je roze wollige konijnenpak met een supertevreden gevoel.

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Kreeft: Vier van Pentakels

Hoi lieve Kreeft. Je trekt Pentakels 4. De Heer van Kracht. Geen Johnny Bravo, Popeye the sailorman of andere krachtpatser. Maar een gevoelige man die je wil laten zien dat je niet te veel waarde moet hechten aan bezittingen. Bezittingen geven je misschien nu een gevoel van veiligheid, maar is dat in de toekomst ook nog zo? Er zijn zoveel prachtige dingen die je niet met geld kunt kopen! Maar dat weet jij als geen ander, lieve Kreeft, met het geld dat jij verdient ondersteun jij jouw dierbare mensen of goede doelen. We hebben een match!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Leeuw: De Wereld

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt deze week De Wereld. De kaart van voltooiing. The world is your oyster. Halleluja! Je krijgt hulp uit alle windhoeken en je krijgt wat je wenst. Jij kunt alles modelleren wat je maar wilt. Wat wens je voor jezelf? Welke wonderen wil jij tegenkomen? Een zegen voor jou, lieve Leeuw, jij wilt immers het leven leiden zoals jij dat zelf uitgestippeld hebt. Jij bent altijd op zoek naar bijzondere gebeurtenissen en nieuwe mogelijkheden. Geniet van alle liefde, wijsheid en weelde. Mooi, mooi, mooi!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Maagd: Vijf van Staven

Hoi lieve Maagd. Jij trekt deze week Staven 5. De staven geven jouw enthousiasme en gedrevenheid aan en de risico's die je bereid bent te nemen om doelen te bereiken. Sta open voor de uitdagingen die deze week op je pad komen. Ze kunnen leuk en spannend zijn en het beste uit jezelf halen. Neem zaken luchtig op. Ga voor die hoofdrol in die musical waarvoor je al zo lang stilletjes in je kledingkast geoefend hebt of die andere carrièremove. In combinatie met jouw gevoel voor perfectie gaat het je zeker lukken, lieve Maagd!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Weegschaal: Koning van Pentakels

Hoi lieve weegschaal. Je trekt Pentakels Koning, De Koning van de werkelijkheid. Hij wordt vaak in een adem genoemd met geldzaken. Hij houdt van het goede leven. Hij heeft veel in zijn mars en kent zijn talenten. Hij weet wat hij waard is. Hij geeft aan dat je mag genieten van het leven. Tel hierbij op dat jij toch al onweerstaanbaar overkomt op anderen. Wie doet jou wat? Ga uitbundig schitteren. Madonna zong ook al: “Experience has made me rich. And now they're after me.”

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Schorpioen: Rad van Fortuin

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt Het Rad van Fortuin. En daar heb je Leontien Borsato niet eens voor nodig. Jij twijfelt toch niet aan die ene grote beslissing die je mag nemen? Het kan zijn dat je denkt: ‘holy smakkemoly, alles verandert om mij heen, maar wil ik dat wel? De kaart zegt dat alles voor je klaarligt om die nieuwe weg in te slaan, actie te ondernemen en wensen te leven. Jij komt daar waar je moet zijn. Het universum praat tegen je en jij hebt het in je haar te verstaan met jouw vlijmscherpe intuïtie, lieve Schorpioen!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Boogschutter: Zeven van Pentakels

Hoi lieve Boogschutter. Jij trekt deze week Pentakels 7. De zaken gaan voorspoedig, maar jij ziet het nog niet. De vraag “Is dit alles?” borrelt steeds vaker bij je op. Het gaat voor jou niet snel genoeg. En dat is natuurlijk niet zo gek in deze bijzondere periode van thuiszitten. Geduld is niet jouw sterkste kant, lieve Boogschutter, jij wil niet tot morgen wachten. Maar ga niet bij de pakken neerzitten. Herpak jezelf. Ga lekker ontspannen en neem tijd voor jezelf. Je bent het dubbel en dwars waard. Geef jezelf die boks!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Steenbok: Negen van Pentakels

Hoi lieve Steenbok. Jij trekt Pentakels 9, de Heer van Winst! “What comes around goes around”. En wel in positieve zin. Je hebt hard gewerkt om het allemaal de moeite waard te maken. En daar mag je nu zalig van gaan genieten. Maar doe ook eens iets voor een ander zonder daar iets voor terug te verwachten. Help jij bijvoorbeeld je lieve oude buurvrouw bij het boodschappen halen? Jij kunt nooit iemand teleurstellen, lieve Steenbok, dat ligt niet in je aard. En zeg eens eerlijk: Je wordt er zelf toch ook wel heel erg happy van!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Waterman: De Ster

Hoi lieve waterman. Jij trekt De Ster. Een kaart van heling en rust die volledig in dit tijdsbeeld past. Verlang jij met alles wat je in je hebt naar die nieuwe Louboutin schoenen die je aankijken vanuit de webshop of dat prachtige tarotboek? Of doe je liever een dutje? Je zou het niet zo snel bedenken, maar ook dat is heling. Ieder doet het op zijn eigen manier. En daarboven op mogen jouw lang gekoesterde wensen nu eindelijk uitkomen. Een zegening die zorgt voor de diepgang waarnaar jij zo verlangt, lieve Waterman!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Vissen: De Maan

Hoi lieve vissen. Jij trekt deze week De maan. De maan verlicht alles wat tot nu toe achter een sluier bedekt is gebleven. Heb jij het licht nog niet gezien? Tast jij nog in het duister? Wat is er nog verborgen voor jezelf? Welke geheimen zijn er nog voor je te ontdekken? Durf je voorbij je eigen angsten te kijken? Jij bent eigenlijk van jongs af aan al gewend dat je dingen aanvoelt, lieve Vis. Dus als jij bereid bent om uit je eigen comfortabele, warme plekje van de bank te komen dan kun jij weer een stap voorwaarts te nemen. Jouw game changer!

tarotkaartlegging
Tarot Stap voor Stap

Mabel van den Dungen (55) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie