Dít is Kate Middletons hack voor het verbergen van bh-bandjes

Zichtbaar ondergoed is voor royalty echt een no-no

royal ascot 2019   day one
Max Mumby/IndigoGetty Images

Kate Middleton staat bekend om haar klassieke kledingstijl en ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Zo werd de hertogin van Cambridge twee maanden geleden nog in een beeldschone vintage-look gespot. Maar hoe kan het toch dat we nooit zichtbare bh-bandjes of ondergoed zien zitten? Daar heeft Kate een geheime stijltruc voor.

Kate Middleton's ondergoed hack

Royal etiquette-expert Myka Meier doet een boekje open over de geheimen van Kate Middleton. Myka is de oprichter van Beaumont Etiquette en is opgeleid onder een lid van het koninklijke huis. Zij heeft de inside scoop over Kate's ondergoedhack: volgens haar maakt Kate gebruik van naadloze strapless shapewear om een gepolijste look te creëren.

"Ondergoed en bh's worden bij de Royals ook beschouwd als privé, en het is voor koninklijken echt een grote no-no zichtbaar ondergoed te dragen Er zijn een paar opties om bh-bandjes te verbergen. Als eerste optie zou je je bh vast kunnen naaien aan het kledingstuk en de tweede optie is gebruiken van strapless shapewear. Je kunt dan het beste een one-piece kopen waardoor je geen randen of bandjes zult zien onder je outfit", vertelt Myka aan The Sun. "Daarnaast is shapewear in bijna elke huidskleur te koop, zodat ze transparant lijken en niet zichtbaar zijn. Je wil de aandacht vestigen op het kledingstuk en niet op de onderkleding."

Bekijk ook: de prachtige stijl van Kate Middleton

Welke shapewear draagt Kate Middleton?

Er zijn miljoenen verschillende merken die shapewear verkopen, maar volgens insiders koopt Kate Middleton haar ondergoed bij het Britse warenhuis John Lewis. Wij zijn even op zoek gegaan naar alternatieve shapewear die je kunt kopen om ervoor te zorgen dat je er net zo gepolijst uitziet als Kate Middleton.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur