Glamour's daghoroscoop: maandag 18 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

De communicatie met je partner en/of collega’s gaat vandaag wat lastig. Die steken onder water maken de situatie alleen maar moeilijker. Waar twee vechten…

STIER
21 april-20 mei

Loop je met je ziel onder je arm en voel je je niet echt fijn? Stop die gevoelens niet weg, maar besteed er juist aandacht aan. Sluit je niet af voor je partner, Stier.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Langzaam maar zeker zie je veranderingen ontstaan tussen jou en iemand die erg belangrijk voor je is. Je vertrouwen in de ander wordt op de proef gesteld.

KREEFT
22 juni-22 juli

Nieuws over je werk kan behoorlijk tegenvallen. Schiet niet direct in de stress en blijf positief. Dingen kunnen nog veranderen. In jouw voordeel welteverstaan.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Sommige ideeën moeten nog even bewaard worden voor een later moment. Laat je niet uit het veld slaan, maar richt je aandacht ondertussen op andere zaken. Wees flexibel, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je inzet wordt enorm gewaardeerd, maar financieel word je er voorlopig niet beter van. Een tegenvaller, maar dit is niet het moment om daar een punt van te maken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Soms heb je enorme verwachtingen en als het moment er dan is, valt het een beetje tegen. Wees eerlijk over je gevoelens. Dat verdient degene om wie het gaat.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Van het woord verandering word je meestal niet erg blij, maar op dit moment weet je dat het daar wel tijd voor is. Laat je vandaag niet meeslepen door negatieve emoties.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Hoe zit het met je creativiteit en aanpassingsvermogen? Dit is een fantastische dag om een nieuw begin te maken en je enthousiasme voor iets (of iemand) te tonen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Soms gaan dingen totaal niet zoals je had gepland. Lijkt dit op een situatie die je eerder hebt meegemaakt? Vertrouw dat gevoel. Daar kun je je voordeel mee doen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Gedachten zijn soms net zo krachtig als woorden en is het belangrijk om er aandacht aan te besteden. Blijf niet hangen in het verleden, maar kijk vooruit.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het loopt een tikje stroef tussen jou en iemand anders. Een van jullie ligt dwars of heeft op dit moment behoefte aan een beetje meer afstand of ruimte. Dat is ok.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie