Glamour's daghoroscoop: dinsdag 19 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Machtsstrijd ligt vandaag op de loer en dat kan voor vervelende situaties zorgen. Denk goed na over je woorden, maar vooral: is dit het juiste moment om er iets van te zeggen?

STIER
21 april-20 mei

Sommige mensen blijven maar door je hoofd spoken. Vooral iemand die je al heel lang niet hebt gezien. Jij weet zelf of het verstandig is om contact te zoeken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Of dat ene idee echt haalbaar is, hangt van diverse factoren af. Vraag advies aan een goede vriend(in) en luister naar je gevoel. Van mening veranderen is soms helemaal niet verkeerd.

KREEFT
22 juni-22 juli

Hard werken geeft inderdaad afleiding en zorgt ervoor dat je tijd hebt om over dat ene onderwerp te piekeren. Op dit moment werkt deze strategie prima.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jouw mening wordt gewaardeerd en mensen kijken tegen je op. Vandaag krijg je een kans om het je bewijzen wat je in je mars hebt en bovendien een stap vooruit te komen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Let op details, wees zakelijk, blijf professioneel. Zo oogst je bewondering en op de langere termijn zakelijk succes. Tip: twijfel niet zo aan jezelf. Je kúnt het!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Jammer dat een plan niet doorgaat, maar samen met iemand anders bedenk je een oplossing. Juist door buiten de lijntjes te denken en jullie krachten te bundelen, maak je er iets van.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Je overtuigingskracht en uitstraling zijn vandaag optimaal. Dus als je iets voor elkaar wil boksen, is dit de dag. Het loont om initiatief te nemen. Haal alles uit deze dag!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Humor kan ervoor zorgen dat een gespannen situatie met een sisser afloopt. Belangrijk is dat je water bij de wijn moet doen en je ongelijk kunt toegeven.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je staat vandaag op je strepen en als mensen daar commentaar op hebben, krijgen ze de wind van voren. Het lucht misschien op, maar je schiet helaas wel je doel voorbij. Jammer.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Geen dag om iets af te ronden, maar om een begin te maken. Kijk om je heen, informeer, pols en werk strategisch naar je einddoel toe. Beheers je ongeduld.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je wil soms zo graag dat iets gebeurt, dat je zelfs een tikje dwingend over kunt komen. Val niet in herhaling, maar zeg gewoon één keer heel duidelijk wat je wil.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie