Glamour's daghoroscoop: donderdag 21 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Loopt de communicatie tussen jou en anderen niet helemaal naar wens? Daar kun je nu mee aan de slag. Schuif verantwoordelijkheden niet van je af.

STIER
21 april-20 mei

Je financiën kunnen wel wat aandacht gebruiken. Misschien moet je toch maar een paar nieuwe maatregelen treffen. Niet leuk, maar het is even niet anders.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De uitdagingen zijn nog niet helemaal voorbij, maar langzaam maar zeker begin je meer (zelf)vertrouwen te krijgen. Dit is de eerste dag van een nieuwe periode!

KREEFT
22 juni-22 juli

Als jij je niet op je gemak voelt, wil dat niet zeggen dat het alleen aan jou ligt. Misschien voel je dat mensen een dubbele agenda hebben. Logisch dat je dat stoort.

LEEUW
23 juli-23 augustus

In je eentje gaat het sneller, maar met anderen is het gezelliger. Maak meer tijd vrij voor je vrienden en sociale leven. Nu verdient dit gebied meer aandacht, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je carrière en reputatie staan in het voetlicht. Niet verwonderlijk, want je investeert er veel tijd en aandacht in. Door te werken met een schema, haal je er nog meer uit.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Misschien is het helemaal niet je bedoelding om dubbele signalen af te geven, maar je kunt nu de indruk wekken dat je enthousiasme, oprechtheid en inzet op een laag pitje staan.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als het aan jou ligt, maak je bepaalde zaken nu officieel. Maak duidelijk wat belangrijk is voor jou, maar geef anderen voldoende ruimte en vrijheid.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Let’s talk about love, want het is wel duidelijk waar jouw aandacht nu naar uit gaat. Prille liefde, vage liefde, stabiele liefde: volg je hart zonder te verdwalen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Ineens komt die zomer in zicht en jij hebt misschien nog geen beach-prooflooks. Een killerbody is misschien overdreven, maar werken aan je conditie is dat niet.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent een beetje voorzichtig en terughoudend en het lukt niet om alleen maar vrolijk en gezellig te doen. Hoeft ook niet, maar laat je verleiden om wat meer te genieten.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het ene moment ben je meegaand, het volgende moment sta je op je strepen. Zoveel tegenstrijdigheid heeft voor- en nadelen. Je trekt in ieder geval de aandacht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie