Glamour's daghoroscoop: vrijdag 22 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Opnieuw beginnen door vanuit een andere invalshoek de communicatie te verbeteren. Intuïtief voel je wel aan welke onderwerpen je beter nog even voor je kunt houden.

STIER
21 april-20 mei

Onzekerheid verhelp je het best door in de materie te duiken en op zoek te gaan naar antwoorden. Durf heldere keuzes te maken en sta open voor alternatieven.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Ja, het is tijd voor de kapper, een nieuwe look, flink shoppen, jezelf in het nieuw te steken en jezelf te verwennen met iets fijns. Fijn voor je humeur en je zelfvertrouwen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Verdiep je in onderwerpen waarover je meer wil weten. Soms is een ‘gut feeling’ niet voldoende, maar heb je concrete antwoorden en meer verdieping nodig.

LEEUW
23 juli-23 augustus

De nieuwe maan nodigt je uit om te investeren in vriendschappen en sociale activiteiten. Een dag om (weer) in contact te komen met vrienden en oude bekenden.

MAAGD
24 augustus-22 september

Dit is een goed moment om nieuwe plannen te ontwikkelen en je ambities de ruimte te geven. Laat kansen niet aan je voorbijgaan. Als je aarzelt, gaat een ander ermee vandoor.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De beperkingen hebben veel van je gevergd en je bent de voorspelbare gewoontes behoorlijk zat. Tot je een nieuwe uitdaging vindt… en die kan vandaag ineens op je pad komen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je diepste gevoelsleven hou je het liefst voor jezelf, maar soms is het nodig om meer aandacht te schenken aan dingen die je graag anders zou willen zien. Dat is de eerste stap…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een perfect moment om te investeren in mensen met wie je verder wil. Dat kan met je liefdesleven te maken hebben, maar ook met de samenwerking met bijvoorbeeld collega’s.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wat je doel ook is en wat je ook wil bereiken: als je structuur en helderheid hebt, kun je de komende weken flink vooruitgang boeken. Kies en hak die knoop door!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wat voor jou altijd werkt als het leven niet helemaal vlekkeloos verloopt, is aandacht besteden aan je hobby’s. Het is tijd om in geluk en blijheid te investeren, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Huis, gezin, familie; hier gebeurt veel en vanzelfsprekend gaat je aandacht er naar uit. Onthoud: luister naar je intuïtie als het om zaken gaat die hiermee verband hebben.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie