Glamour's daghoroscoop: zaterdag 23 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Links en rechts trap je op wat tenen, Ram. Het scheelt dat je het niet expres doet, maar je jaagt mensen tegen je in het harnas als je zegt wat je denkt…

STIER
21 april-20 mei

Je laat er geen gras over groeien en je bent enorm druk met een klus. Dat schiet lekker op, maar wees voorzichtig. Ongelukken zitten in een klein hoekje.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Terwijl jij je gigantisch ergert aan een aantal zaken, verbazen anderen zich misschien over jouw gedrag. Waarom zeg je niet gewoon wat je op je hart hebt?

KREEFT
22 juni-22 juli

Geen zin in die afspraak? Je moet ook aan jezelf denken, Kreeft. Nee zeggen is niet makkelijk, maar je hebt op dit moment echt tijd voor jezelf nodig. Neem het!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je met een groep te maken hebt, onthoud dan dat de meeste stemmen gelden. Dit is een mooie dag om anderen de koers te laten bepalen. Laat je maar verrassen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hoe wil je worden gezien door anderen? Je imago, reputatie, looks en ambities verander je niet van de ene op de andere dag. Het vergt tijd. En die tijd mag je nu nemen!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een flinke discussie ga jij niet uit de weg, want jij houdt er wel van om uit te dagen. Hou er rekening mee dat iemand je vandaag van je stuk kan brengen. Dit maakt indruk!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Ieder geintje geeft een seintje. Jij weet als geen ander hoe je met een opmerking de aandacht trekt. En er wordt gehapt. De discussie die volgt, is voorlopig nog niet voorbij.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Aantrekkingskracht, verwachtingen, hoop en wensen; ze zijn groot en diep. Maar als beide partijen geen water bij de wijn doen, komen veel mooie dingen niet uit. Zonde, toch?

STEENBOK
22 december-20 januari

Als jij eenmaal een knop hebt omgezet, ben je niet meer van je stuk te brengen. Je motivatie is gigantisch. Jij gaat het doen. En je geeft wederom je visitekaartje af.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Sommige dingen zijn schreeuwend duur en hakken flink in je budget. Maar je weet het inmiddels ook: goedkoop is duurkoop! Doe het goed, of doe het niet.

VISSEN
20 februari-20 maart

Niet tevreden over de taakverdeling tussen jou en je lief? Daar zul je vandaag ongetwijfeld een gesprek over aangaan. Terecht, want jij hoef niet alle ballen in de lucht te houden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie