Glamour's daghoroscoop: zondag 24 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Kun/wil je iets verbeteren aan je liefdesleven? Zijn er zaken die maar niet van de grond komen? Vandaag moet het lukken om daarover met elkaar in gesprek te gaan.

STIER
21 april-20 mei

Dat je koppig bent, is geen geheim. Maar het valt verkeerd als je te veel je eigen gang gaat. Sluit je partner niet buiten, maar leg uit waarom je bepaalde dingen (niet) wil.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Aan jezelf werken hoeft helemaal geen zwaar proces te zijn. Dit is een heerlijke dag om jezelf in de watten te leggen. Vandaag draait het helemaal om jou. Enjoy!

KREEFT
22 juni-22 juli

Je intuïtie is meestal al dik op orde, maar op dit moment komt werkelijk álles bij je binnen. Wordt het je te veel? Focus je dan bewust op andere zaken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het scheelt enorm als je mensen om je heen hebt op wie je kunt terugvallen. Uiteraard moet je dat zelf aangeven en contact leggen. Anderen kunnen jouw gedachten niet lezen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je vandaag wat tijd vrijmaakt voor je administratie, zie je snel of de aankoop die je overweegt echt slim is. Denk nu liever niet te luchtig over geldkwesties.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Zin om iets nieuws te leren of op een andere manier je horizon te verbreden? Misschien is dit het moment om die oude studie of hobby weer op te pakken!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Jij laat het achterste van je tong niet zien en zegt niet wat je dwars zit. Omdat je daar geen zin in hebt. Prima, maar realiseer je dat er dan ook geen oplossing komt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Soms moet je anderen meer ruimte geven, meer vertrouwen, meer loslaten. Dat is niet altijd makkelijk, maar soms de beste tactiek. Verlies de hoop niet!

STEENBOK
22 december-20 januari

Iedereen gelooft je direct als je zegt dat je het druk hebt. Maar als je dit tempo wil volhouden, moet je jezelf wat meer vrije tijd en ontspanning geven. Dit is het seintje waarop je hoopte.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent nooit te oud om buiten te spelen. Ga fietsen, wandelen, hardlopen, picknicken, vliegeren, skaten of wat dan ook. Als je maar met volle teugen geniet en je accu oplaadt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het kan haast niet anders of dit wordt een echte familiedag. Of een dag die je doorbrengt met mensen die als familie voelen. Je bent een rijk mens, Vissen. Met zoveel liefde om je heen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie