Avond Avonturen - Brad - deel 3: ‘Doe je handen boven je hoofd’, luidt zijn bevel

'Ik besluit de rollen om te draaien en zijn heft in mijn handen te nemen'

cropped view of couple spooning in bed
Lena MirisolaGetty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin

Deel 1 en deel 2 van Avond Avonturen: Brad gemist? Je lees ze hier terug.

Uitdagende teksten

Ben je er nog bij? Oké, hierbij de verkorte versie van de daaropvolgende dagen. Na de spontane logeerpartij van zaterdag op zondagnacht, duurde het een aantal dagen - vijf om precies te zijn - voor Brad om iets van zich te laten horen. Omdat hij mij liet wachten, wilde ik er niet direct op in gaan. Maar zo werk ik niet en na ongeveer 30 minuten waren we weer in een suggestief ping-pong gesprek beland. Ruggengraatloos; dat is het woord dat je zoekt en tevens de manier waarop ik zo nu en dan door het leven ga. De dagen dat we elkaar niet zagen werden weken, maar ik had huidhonger en zou het hier niet bij laten zitten. De uitdagende teksten hintte erop dat het wederzien een explosie van fysieke aard zou betreffen, maar een concrete afspraak bleef uit. Na een tijdje is daar de lol ook vanaf en dus verminderde het contact. Dit “avontuur” zou uiteindelijk de boeken - of de verhalen op Glamour.nl - in gaan als de nachtelijke logé en daar had ik vrede mee. Of nou ja, dat hield ik mezelf voor.

Uitnodiging

Fast forward met 7 weken. Met de zomer in volle gang kan ik me niets beters bedenken dan in het weekend op het terras te hangen met wat vriendinnen alvorens ik mijn nachtelijke centen ga verdienen. Bij de kassa van mijn favoriete feestje, zie ik een hoop bekende gezichten en bij eerste hoogblonde coupe hoop ik dat het “mijn” bekende is - no such luck. De teleurstelling heeft mijn brein nog niet volledig verlaten, wanneer mijn aandacht getrokken wordt door het flikkerende scherm van mijn telefoon. Brad belt.. What the hell? Ondanks mijn nieuwsgierigheid naar de aard van zijn belletje, is dit niet het moment om uitgebreid te telefoneren en dus druk ik hem weg rechtstreeks mijn voicemail in. Een aantal minuten verstrijken als wederom het scherm oplicht met een inkomend bericht: ‘Kom je vannacht - bij mij - de wedstrijd kijken?’, staat er. Ik weet direct waar dit over gaat, namelijk de nachtelijk bokswedstrijd tussen een MMA-legende en het zwaargewicht kampioen van de wereld. Een uur later accepteer ik zijn uitnodiging en met de nodige kriebels in mijn onderbuik zie ik zijn adres op mijn scherm verschijnen. Plots lijkt de tijd voorbij te kruipen en met elke minuut die verstrijkt stijgt de spanning in mijn lijf.

De zoen begint gehaast

Rond 03:45 uur druk ik met klamme handjes op de bel van het opgegeven adres. Bij het openen van de deur schreeuwt Brad dat ik helemaal naar boven moet lopen. Terwijl ik de trappen naar zijn zolder appartement bestijg - even voor de duidelijkheid, het zijn vier volle trappen - lijkt het alsof ik meerdere stemmen hoor. Jeetje, wat heeft hij de televisie luid staan, zeg. Zodra ik hijgend de woning binnen stap, word ik begroet door de achterhoofden van drie onderuitgezakte mannen die tegen het scherm schelden. Ongemakkelijk geef ik Brad een snelle kus en loop dan naar het bankstel om me voor te stellen. Na ook een korte begroeting met de katten des huizes, krijg ik de grand tour van het gelijkvloerse 60 m2 appartement. Wanneer we bij de slaapkamer aan komen, blijkt dat er vrij weinig te zien valt behalve het kingsize bed en wat scheef hangende luxaflex die de ramen bedenken. Subtiel sluit Brad de deur achter ons en geheel onsubtiel pakt hij me vol op mijn bek. De zoen begint gehaast, en ik voel me een ijskoud glas water op een snikhete dag. Maar we zinken steeds dieper in elkaar en gaan volledig op in het moment, wanneer de magie wordt verbroken door een klop op de deur. Cockblocker. Brad ademt diep in en uit alvorens hij de deur opent en zijn vriend in het gezicht kijk. ‘Nog 30 minuten tot de wedstrijd’, weet de vriend aan te kondigen. ‘Ah thanks, we komen er zo aan’, reageert hij om vervolgens de deur weer te sluit.

Plezierige genot

‘Zullen we dan maar?’, met een combinatie van een lichte hijging na onze zoen en teleurstelling stel ik deze vraag. De glimmende en inmiddels donker geworden ogen van Brad staren terug. ‘We hebben nog een half uurtje, laten we deze optimaal benutten en dan bedoel ik niet in de andere kamer...’ Met een kleine stap plaatst Brad zich in mijn personal space en duwt hij mij met mijn rug tegen de muur aan. ‘Doe je handen boven je hoofd’, luidt zijn bevel en u vraagt, wij draaien. Met één hand houdt hij mijn polsen vast en schopt gelijktijdig met zijn voet mijn benen wat uit elkaar voor hij met zijn hoofd in mijn nek duikt. Ik ben me pijnlijk bewust van mijn omgeving en dan met name de drie gasten die nog geen 20 meter bij ons vandaan verwijderd nietsvermoedend een biertje drinken. Maar dit is niet genoeg om Brad te stoppen en inmiddels ben ik de controle volledig kwijt over mijn kitty en she be loud AF, dus accepteer mijn plezierige lot. Met een verzwaarde ademhaling voel ik hoe zijn tong het juiste plekje in mijn nek raakt en het vocht zich tussen mijn benen nestelt. Als Brad zijn voorhoofd tegen het mijne drukt, zie ik ook zijn geilheid. In een poging hem te zoenen trekt hij zijn gezicht weg. Enigszins verontwaardigd over deze reactie, zie ik hoe hij breeduit glimlacht en zich vervolgens volledig op mij stort om mijn mond te verslinden. Wanneer de grip op mijn polsen verzwakt, zwaai ik mijn armen om zijn nek en lopen we al zoenend richting het bed waar hij zich op achterover laat vallen en mij meeneemt in zijn afdaling. Ik ben er niet helemaal zeker van wat ik van de prestaties tot nu toe vind. Mijn gedachten proberen dan ook in rap tempo samen te klonten in de hoop dat er zich wat zinnige geluiden mijn strottenhoofd kunnen verlaten. Tough luck tho, want ik kan niets uitbrengen en laat me meevoeren door de geilheid die tussen ons knettert.

Sensuele draaiingen

Binnen een mum van tijd hebben we ons ontdaan van de belangrijkste kledingstukken die een belemmering opleveren en nog voor ik het goed en wel kan beseffen steekt hij zijn vingers in mijn warme en vooral natte verwelkomende ingang. Ondanks dat het lekker voelt, bezorgt het mij niet het gewenste effect en dus besluit ik de rollen om te draaien en zijn heft in mijn handen te nemen. Met mijn blik op de zijne lik ik mijn handpalm en beweeg deze richting zijn immens stijve piemel. De op en neer bewegende motie zorgt ervoor dat hij steeds iets meer ontspant en dichter bij zijn hoogtepunt komt. Maar met alleen handwerk is mijn honger - naar hem - niet gestilt. Ik wil hem in me voelen. Na de nodige voorzorgsmaatregelen hebben genomen oftewel het condoom om te hebben gedaan, laat ik me op hem zakken en vergeet hierbij compleet mijn omgeving. Een luide kreun verlaat mijn keel en ook hij heeft er geen erg meer in. Mijn heupen wiegen heen en weer en ik voel hoe hij steeds iets dieper in mij verdwijnt. Ondanks dat er - voor mij - qua dikte wel wat bij kan, ben ik mega content met zijn lengte en besluit hier dan ook met volle teugen van te genieten. De sensuele draaiingen maken plaats voor een uitgebreide twerk sessie en ik zie het vuur in zijn ogen branden. Het duurt dan ook niet lang voor hij mij van zich af heeft getild en on all fours voor zich heeft gepositioneerd. Zijn diepe stoten doen mij vergeten dat ik zojuist nog een “gebrek” dacht te constateren. Gelijktijdig met het verbergen van zijn volledige lengte in mijn kletsnatte vagina, masseert hij met één hand mijn clit. Mijn orgasme dient zich aan en op het moment dat deze los breekt laat ik het als een golf over me heen vloeien. Eenmaal neergekomen van het hoogtepunt is het zijn beurt. ‘HET GAAT BEGINNEN’, wordt er geroepen vanaf het bankstel. Zonder hier verder op te reageren concentreert Brad zich op zijn eigen genot en met gehaaste ademhaling gaat hij zijn eigen ontlading tegemoet.

Er is geen tijd voor naspel en met een aantal minuten heeft Brad zich ontdaan van het condoom, ons beiden voorzien van een joggingpak - waaronder we beiden geen ondergoed dragen - en zitten we in elkaar vervlochten op de love seat die de zithoek compleet maakt. Het is alsof de schaamte van me afstraalt, want de blikken van zijn vrienden volgen zich in rap tempo op en als dan ook nog de nodige subtiele opmerkingen gemaakt worden, besluit ik het over een andere boeg te gooien. Just own it! ‘Tja, je moet wat hè, we konden ook hier zitten en bier drinken’, zeg ik waar ik een mislukte knipoog aan toe voeg. Met deze reactie verdien ik mijn tijdelijke plekje in de inner circle van mijn orgasme kompaan. De nachtelijke bokswedstrijd is van korte duur en na een uitgebreide nabeschouwing, bonjourt Brad zijn vrienden het huis uit en zetten we in op ronde twee. Ditmaal zonder publiek.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur