Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarotkaartlegging
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: De Dood

Hoi lieve Ram. Jij trekt de transformatie kaart; De Dood. Maar niet schrikken. Je gaat, net als een slang, alleen de dode huid loslaten (net als een dure scrubsessie met La Mer) en daar komt iets beters voor terug. Het leven vraagt jou gewoon om aan iets nieuws te beginnen. En dat vinden Rammen fijn! Je astrologische stand staat nu gunstig voor communicatie en zorgen dat de dingen gaan zoals jij dat wilt. Gelukkig kun je het in deze tijd ook met zachtheid doen, zodat je niemand tegen je in het harnas jaagt. Het een super week!

tarot stap voor stap
Tarot Stap voor Stap

Stier: Aas van Pentakels

Hoi lieve Stier. Jij trekt de Aas van Pentakels en dat betekent succes op het aardse vlak voor jou. Het kan zijn dat je een upgrade krijgt met je werk, of dat die vakantie-centjes heerlijk je slanke saldo aanvullen. Maar het kan ook zijn dat een groot en diep verlangen eindelijk wordt vervuld. Het is sowieso een zegen, dus houd je oren en ogen goed open. Het is heerlijk als je een groot cadeau van het universum krijgt. En het mooie is, daar hoef je deze week niets voor te doen of geloven. Het komt gewoon naar je toe.

tarot stap voor stap
Tarot Stap voor Stap

Tweelingen: Staven Acht

Hoi lieve Tweeling. Het is de ultieme tijd om met jouw favoriete snelheid te communiceren met jouw Acht van Staven kaart. De acht van staven gaat om snelheid. Er staat iets te gebeuren, wat veel sneller gaat dan jij ooit zou kunnen dromen. En dat is grappig voor Tweelingen, want dat zijn de snelste denkers van de zodiac signs. Een andere betekenis van de Acht van Staven is, dat je een bericht (per mail of app) krijgt dat jou heel veel duidelijkheid geeft in een situatie waar nog niet alles helder was. Hoe fijn is dat!

tarot stap voor stap
Tarot Stap voor Stap

Kreeft: De Magier

Hoi lieve Kreeft. Jij trekt een favoriete kaart van mij! De Magier. De Magier kan net als Harry Potter dat voor elkaar krijgen, want een ander niet kan. En het mooie is, daar hoef je deze week ook niet hard voor te werken. Kreeften zijn geneigd om voor iedereen om zich heen te zorgen, maar nu zorgt de wereld voor jou. Alsof je een fast pass hebt gekregen van het leven en jij nu overal voorrang krijgt. Geniet ervan en onthoud lieve Kreeft; je hoeft je zegen niet meteen weer te delen met anderen. Deze ‘schat’ is deze keer helemaal voor jou alleen!

tarot stap voor stap
Tarot Stap voor Stap

Leeuw: De Geliefden

Hoi lieve mooie vurige Leeuw. Deze week hangt er liefde in de lucht. De kaart van De Geliefden zegt dat een bestaande relatie zich zal verdiepen, of dat er een nieuwe liefde voor je op de stoep staat. Oordeel niet te snel of deze partner al dan niet aan jouw hoge eisen voldoet. Maar kijk eens rustig van een afstandje, welke kwaliteiten deze lover heeft, die jou wel aanstaan. Een andere betekenis van De Geliefden is, dat je ook wat meer zorg en empathie voor jezelf mag hebben. Het leven is deze week echt een feest van liefde!

tarot stap voor stap
Tarot Stap voor Stap

Maagd: Staven Twee

Hoi lieve Maagd. Staven Twee zegt dat je deze week precies weet welk kant je op moet. Je hoeft niet te kiezen, want de richting kiest jou. Maagden vinden het fijn om alles te analyseren, maar soms gooit het leven je een onverwachts cadeau in je schoot. Dit is zo’n week. Dus ontspan, loop met je blote voeten in het gras en laat je de weelde van moeiteloosheid welgevallen. Hoe fijn is dat lieve Maagd. Je kunt het onmogelijke mogelijk maken, door te ontspannen en te vertrouwen vanuit je hart.

tarot stap voor stap
Tarot Stap voor Stap

Weegschaal: De Hogepriester

Hoi lieve Weegschaal. Jij trekt deze week de kaart van De Hogepriester. Jij wilt deze week het naadje van de kous weten om iets in jezelf op te lossen. Je zoekt diep naar antwoorden, die belangrijk voor je zijn. Het mooie is, dat deze kaart zegt dat je daar echt niet zo hard voor hoeft te zoeken. Als jij mediteert, wandelt of lekker languit in bad gaat liggen, de antwoorden ‘spontaan’ in je naar boven borrelen als de champagnebelletjes in een glas. Dus ontspan, want de antwoorden vinden jou!

tarot stap voor stap
Tarot Stap voor Stap

Schorpioen: Ridder van Bekers

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt jezelf deze week jezelf met de Ridder van Bekers (echt een water-element-kaart schorpioen, vissen, kreeften). Wat zegt deze kaart nou tegen jou? Nou dat als je stil wordt en je je echt verbindt met je gevoel dat je dan altijd de juiste keuze maakt. Hoe moeilijk die ook voor anderen te begrijpen is. De Schorpioen ziet, voelt en weet alles bijna van tevoren, maar daarvoor is wel een bepaalde innerlijke rust voor nodig. Neem doe alsjeblieft voor jezelf. Dan kun je alles aan deze week.

tarot stap voor stap
Tarot Stap voor Stap

Boogschutter: De Maan

Hoi lieve Boogschutter er komen zaken aan het licht waar jij nog niet van op de hoogte was. De Maan kaart is een kaart van geheimen of gevoelens die bewust worden achter gehouden door iemand. Dit kan zowel op liefdesgebied zijn als op je werk. Er is dus duidelijk iemand in je omgeving, die iets geheim probeert te houden. Gelukkig kom jij daar nog net op tijd achter. Denk maar zo: een gewaarschuwd mens telt voor twee. En zo kun je nog net op tijd een stokje steken voor rare plannetjes van een ander.

tarot stap voor stap
Tarot Stap voor Stap

Steenbok: De Zegewagen

Hoi lieve Steenbok gefeliciteerd jij trekt deze week De Zegewagen. Je kunt een grote overwinning verwachten. Het enige wat echt belangrijk is, is om je emoties in balans te houden. En als je iets tegenkomt wat je oneerlijk vindt, hoef jij daar niet meteen wat van te zeggen. Steenbokken houden van rechtvaardigheid, maar vergeten wel eens dat ze niet op iedereen hoeven te letten. De waarheid komt toch wel aan het licht.

tarot stap voor stap
Tarot Stap voor Stap

Waterman: De Kluizenaar

Hoi lieve Waterman jij bent net als de Tweeling een snelle analytische denker en je hebt gecompliceerde zaken veel sneller door dan andere mensen. Deze week vraagt het leven met De Kluizenaar of je een stapje terug wilt doen en wat meer rust inbouwt voor jezelf. Je zult merken dat als je bepaalde zaken van een afstandje bekijkt, de situatie nog helderder wordt. Dus het is niet dat je met De Kluizenaar opgeeft, maar eigenlijk doe je nieuwe krachten op en kom je veel sterker terug.

tarot stap voor stap
Tarot Stap voor Stap

Vissen: Staven Vier

Hoi lieve Vissen jij bent net als de Schorpioen en de Kreeft de grote voelers van de wereld. Je bent als het ware een grote wandelende voelspriet, terwijl andere je juist soms een beetje afstandelijk vinden. Je hebt de Vier van Staven en dat betekent dat je deze week iets te vieren hebt. Dat kan een liefdes-connectie zijn, maar het kan ook zijn dat je gewoon bijzonder trots op jezelf bent omdat je iets succesvol hebt afgerond. Vier het met gelijkgestemde, ook al is het voor een ander misschien iets kleins. Voor jou is het een innerlijke overwinning.

tarot stap voor stap
Tarot Stap voor Stap

Mabel van den Dungen (55) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie