Glamour's daghoroscoop: dinsdag 26 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Ben je niet vooruit te branden en lukt het maar niet om je te concentreren? Verdeel je werk in stukjes en leg de lat even iets minder hoog. Mag best voor een keer…

STIER
21 april-20 mei

Ook impulsaankopen zijn soms een schot in de roos. Het is goed dat je jezelf in de watten legt en in jezelf investeert. Het is bovendien lekker voor je zelfvertrouwen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je uitstraling is bijzonder krachtig en als je daar slim gebruik van maakt, krijg je vandaag veel gedaan. Anderen doen veel voor je. De gunfactor is groot.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je bent vandaag zeer emotioneel en je reageert defensief. Op zich is dit geen drama, als je maar onthoudt dat het meer over jou zegt dan over anderen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dit wordt een drukke dag met extra veel contact met anderen. Het gaat misschien een beetje ten koste van je werk, maar het is fijn om je weer met anderen te kunnen verbinden.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je op je woorden let en heel tactvol met een lastige situatie (op je werk) omgaat, moet het lukken om het positief te laten verlopen. Als iemand het kan, ben jij het.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je zit in een fase waarin puzzelstukjes op hun plaats vallen en duidelijk wordt hoe kwesties écht in elkaar zitten. Je ertegen verzetten, is zinloos. Probeer het niet eens.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Als je een bericht krijgt van een ex, kun je je afvragen of het slim is om erop te reageren. Beter alleen doen als je 100% over hem/haar heen bent. Bij twijfel: niet doen!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Krijg je geen hoogte van het gedrag van je lief? Kun je de signalen niet ontcijferen? Ga in ieder geval niet hetzelfde gedrag vertonen. Daar ben je namelijk te goed voor.

STEENBOK
22 december-20 januari

Zelfs jij kunt vréselijk ongeduldig zijn. Het lukt je nauwelijks om deze gevoelens onder controle te houden. Misschien wel eens goed om gehoor te geven aan spontane ideeën.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Natuurlijk heb jij een mening en zie jij wat beter kan, maar je hebt helemaal geen zin om je te bemoeien met andermans zaken. Dat dit enorm verstandig is, wordt snel duidelijk.

VISSEN
20 februari-20 maart

Voordat je verder kunt (en wat snak je daar naar) moet je eerst opruimen, loslaten, accepteren, herstellen of afsluiten. Oude ballast kun je niet meenemen. Time to let go.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie