Glamour's daghoroscoop: woensdag 27 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Iedereen maakt wel eens fouten en dat jij vandaag uit je slof schiet of jezelf niet van je beste kant laat zien, is mogelijk. Vergeet niet om sorry te zeggen.

STIER
21 april-20 mei

Ben je gespannen, geïrriteerd of maak je je ergens zorgen om? Negeer deze gevoelens niet, maar doe er iets mee. Je stuurt onbewust aan op een confrontatie, Stier.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je bent niet onverschillig, maar vandaag kunnen veel zaken je gewoonweg niet zo enorm boeien. Je bent even erg druk met jezelf en daar heb je je handen vol aan.

KREEFT
22 juni-22 juli

Als je bepaalde zaken beter wil regelen, dóe dat dan. Dit geldt momenteel vooral voor je financiën. Je mag anderen er best aan herinneren als je nog geld van ze krijgt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je laat je vandaag door niemand opzij zetten en je gaat confrontaties niet uit de weg. Je grens is bereikt, je geduld is op en je bent klaar voor de strijd.

MAAGD
24 augustus-22 september

Werk de vandaag de losse eindjes weg, controleer alles nog een keer en neem daarna wat meer afstand. Je hebt enorm je best gedaan en nu is het bijna tijd voor iets nieuws.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

In de ochtend is de sfeer totaal anders dan tijdens de rest van de dag. Eindelijk krijg je weer kans (en energie) om dat ene project af te ronden.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Jaloezie is weliswaar heel menselijk, maar het haalt nooit het mooiste naar boven. Als je eerst je gevoelens erkent, heb je de eerste stap naar verbetering als gezet.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Aan inspiratie heb je momenteel geen gebrek, maar het kan lastig zijn om er iets mee te doen. Vandaag is een mooie dag om uit te zoeken hoe je hiermee aan de slag kunt gaan.

STEENBOK
22 december-20 januari

Negatieve zaken ombuigen naar iets positiefs, is een uitdaging. Maar als iemand het kan, ben jij het. Jij wil een deel van de oplossing zijn en niet van het probleem.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Maak geen illusies; jij bent net zo koppig als de ander hoor! Als je een situatie wil verbeteren, wacht dan niet tot de ander de eerste stap zet. Dit is een kans om patronen te doorbreken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het klinkt gek, maar soms ga je voor je rust naar je werk. Afleiding van wat er in je privéleven speelt komt vandaag als geroepen. Stort je op die nieuwe taak.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie