Glamour's daghoroscoop: vrijdag 29 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Trek geen voorbarige conclusies en geef mensen/situaties het voordeel van de twijfel. Vooral als je er niet zelf bij bent geweest en je je oordeel moet baseren op informatie van anderen.

STIER
21 april-20 mei

Voordat je aan je welverdiende weekend kunt beginnen, is het slim om een aantal klussen af te maken. Het is niet goed voor je reputatie als je je niet aan je woord houdt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Er wordt allesbehalve subtiel met je geflirt! Natuurlijk hoef je er niets mee te doen, maar het is egostrelend dat je zoveel aandacht trekt. Let vandaag goed op in het verkeer.

KREEFT
22 juni-22 juli

Ineens lukt het wél om uit te leggen hoe je je voelt. Nu je de juiste woorden kunt vinden, moet het lukken om dat ene akkefietje de wereld uit te helpen. Lucht je hart!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Laat irritaties en misverstanden geen eigen leven leiden, Leeuw. Als je merkt dat dingen niet goed gaan, praat er dan over óf verander je houding. Maak geen drama van kleinigheden.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je bewaakt je privacy meestal erg goed, maar vandaag ben je opvallend openhartig over je gevoelens. Het is fijn om te merken dat je zoveel begrip krijgt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je hebt pas door dat je niet in de allerbeste stemming bent als anderen daar een opmerking over maken. Neem jezelf vandaag met een korreltje zout en erger je niet zoveel.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een ‘toevallige’ opmerking zet iets in werking bij jou. Het haalt herinneringen naar boven en het kan duidelijk worden waarom iets op een bepaalde manier is verlopen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Teleurstellingen ontstaan meestal door te hoge verwachtingen. Als de ander niet of lauw reageert, zegt dat genoeg. Blijf niet hangen in dingen die niet goed voor je zijn.

STEENBOK
22 december-20 januari

Dat ongemakkelijke gevoel betekent niet dat je een vergissing maakt, maar dat je een tikje onzeker bent. Don’t beat yourself up omdat je dingen niet meteen perfect doet.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je hoort liever de waarheid dan onecht gevlei. Je prikt vandaag door onechtheid heen. Dat komt goed uit, want je gaat hier geen kostbare tijd aan verspillen. Die tijd is voorbij…

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Je doet een beetje ingewikkeld, Vissen. Je gevoelens zijn tegenstrijdig, net als je gedrag. Ben je oververmoeid of heb je iets onder de leden? Rust helpt! Net als (meer) slaap.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie