Glamour's daghoroscoop: zondag 31 mei

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je sluit dit weekend met een goed gevoel af. De spanningen tussen jou en je partner zijn gelukkig weer weg. Bereid je voor op een drukke week.

STIER
21 april-20 mei

Pluk de dag, Stier. Dit kan een fantastische dag worden voor de liefde, maar ook voor gezelligheid met vrienden. Inspanning geeft ontspanning en is goed voor je conditie.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Misschien is het beter om nog eens goed na te denken over die ene beslissing. Vaak verlies je je belangstelling als je letterlijk en figuurlijk wat meer afstand neemt van de situatie.

KREEFT
22 juni-22 juli

Gebruik deze dag om uit te rusten en om wat achterstallige klussen af te ronden. Is de rommel in je huis een beetje te veel geworden? Daar wil je misschien wel iets aan doen…

LEEUW
23 juli-23 augustus

Terwijl je met iets anders bezig bent, schiet je iets te binnen. Een vraag, of juist een antwoord op oplossing. Noteer het, want hier kun je echt wel iets mee.

MAAGD
24 augustus-22 september

Wacht niet tot anderen jou benaderen, maar neem zelf het initiatief. Dit is een prachtige dag om met vrienden door te brengen en om onder de mensen te komen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Hoop doet leven. Gaat die diepe wens in vervulling? De tijd zal het leren, maar jij bent er klaar voor. Nu is het een kwestie van afwachten.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een goede communicatie is belangrijk, maar je hoeft niet álles te analyseren en uitgebreid te bespreken. Wat goed is, hoeft helemaal niet verbeterd te worden.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Loop je vast en kom je ergens niet uit? Dan kan een vriend(in) uitkomst bieden. Een luisterend oor is fijn, die slimme tip is geweldig. Allebei zijn ze goud waard!

STEENBOK
22 december-20 januari

Je partner wil je misschien iets duidelijk maken, maar doet dat op een subtiele manier. Dring niet aan en respecteer dat dingen vandaag hun eigen tempo volgen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je leest, ziet of hoort iets waar jij ook wel iets mee kunt. Uiteraard geef jij je eigen twist er aan. Wees geduldig, want alle begin is moeilijk. Sla geen stappen over.

VISSEN
20 februari-20 maart

Soms zit je vooral jezelf in de weg en is er maar één echte oplossing: accepteren dat niet alles gaat zoals je hoopt. Als je dat kunt accepteren, maak je het jezelf makkelijker.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie