Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

glamour tarotreading
Glamour

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: De Hogepriesteres

De Priesteres ‘regeert’ over onze intuïtieve vermogens. Ze helpt ons de werkelijkheid te zien, in plaats van hetgeen dat erop lijkt. Ze heeft een zachte en rustige invloed op ons en kan ons helpen de innerlijke paranormale gaven te ontwikkelen. Wanneer de Priesteres bij jou op bezoekt komt, kun je het beste de stilte opzoeken zodat je je intuïtie kunt horen, bijvoorbeeld door meditatie of een lange wandeltocht zodat je je monkeymind tot rust kan brengen lieve Ram. Je zult versteld staan wat je leert!

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Stier: De Geliefden

De Geliefden vormen samen de drie-eenheid van de mens. De man staat symbool voor de bewuste geest en het menselijke intellect. De vrouw geeft onze onderbewuste vermogens aan. De man is gericht op de vrouw. De vrouw, echter, geeft haar aandacht aan de aarts- engel, die onze spiritualiteit uitbeeldt. De aartsengel kan ons genezen door evenwicht te brengen in hoofd en hart. Lieve Stier, geef deze week toe aan de liefde voor jezelf en liefde voor de ander. Het is veilig!

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: Staven Aas

Lieve Tweeling, je hebt deze week de hoogste zegen! Deze kaart duidt op de levenskracht, waarover je vrij kunt beschikken en staat voor passie, ambitie, moed, bereidwilligheid en enthousiasme. Je komt tot innerlijke inzichten, waardoor je meer zelfvertrouwen en mogelijk een boost krijgt. Het wordt duidelijk waar jouw potenties en groeimogelijkheden liggen. Er is de juiste energie beschikbaar voor een succesvolle start. Je mag ‘actie’ ondernemen en energie steken in een nieuwe baan of een ontmoeting. Benut die kans.

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: Koning van Staven

Hoi lieve Kreeft, het wordt een vurig passionele week voor jou! Deze Koning van Staven staat namelijk voor: aantrekkelijk, ambitieus, eerlijk en betrouwbaar. Hij is betrokken en straalt warmte uit. Mensen voelen zich goed in zijn nabijheid. Hij is in staat anderen enthousiast te maken. Deze week ben jij een geboren leider, die inspireert door zijn passie en energie. De Koning van Staven is ook een echte romanticus, gepassioneerd, eerlijk en betrouwbaar. Hij kan erg verleidelijk zijn door zijn charmante aard. Dus eerst goed kijken voordat je kust!

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: Ridder van Pentakels

Hoi lieve Leeuw. De Pentakels Ridder is zeker geen duizelingwekkende player, maar je kunt altijd op hem bouwen. Hij is een betrouwbare partner en enthousiaste man. Op een dieper niveau gaat deze Ridder in op hoe je omgaat met je geld en lichamelijke energie. Kijk deze week eens extra goed naar je financiën lieve Leeuw en je algemene materiële status, want Pentakels Ridder wijst je erop dat je nu in een levensfase zit waarin je geduld moet hebben. Dus even je vuur bedwingen en het verstand deze week de baas laten spelen!

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Schildknaap van Pentakels

De Schildknaap van Pentakels staat soms symbool voor het niet herkennen van nieuwe kansen omdat z’n hoofd overvol zit; alles is leuk! Misschien heb je te weinig focus, lieve Weegschaal, en loop je het risico je deadline te missen. Oriënteer je eerst op datgene waaraan je wilt beginnen. Onderzoek de opties. Als je nog geen relatie hebt, kan deze kaart je erop wijzen dat je twijfelt aan je eigen commitment. Dit kan ook een zakelijke relatie zijn.

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: Kracht

Hallo lieve Maagd. Je mag je Kracht wat afzwakken deze week. Want als je in balans bent, gaat alles in de flow. Deze kaart staat voor liefde en begrip. Ze kan vergeleken worden met de godin Venus, die het beest bedwingt door het lief te hebben. De leeuw symboliseert de sterke emoties die ons dreigen te overweldigen. De vrouw draagt een witte japon als teken van spirituele reinheid en onschuld, de bloemenslingers verbeelden de vriendelijkheid en de manier waarop de leeuw in toom gehouden wordt. So chill, lieve Maagd!

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: Koningin van Bekers

Hoi lieve Schorpioen! De Koningin van Bekers is een goede partner, romantisch en gul in haar liefde. Ze streeft haar idealen na. Zij volgt haar eigen ingeving en laat zich niet door anderen leiden. Voor sommigen lijkt het alsof ze gedachten kan lezen. Ze kan zelfs een beetje utopisch en lyrisch overkomen. Zij wil jou deze week erop wijzen dat het tijd is om naar binnen te keren, de liefde te voelen en te zoeken naar schoonheid. Ontdek de schoonheid in jezelf. Geef jezelf toestemming om tevreden te zijn met wie je bent. Laat je licht naar buiten stralen, omring jezelf met liefdevolle mensen en maak er een Win-Win situatie van!

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: De Kluizenaar

Hallo lieve Boogschutter. De lamp van de Kluizenaar staat symbool voor het zoeken naar kennis en wijsheid, die is vergaard door vele jaren van studie en meditatie. Jij bent deze week een baken van licht voor anderen die ook naar hun eigen wijsheid zoeken. De ster in de vorm van een hexagram staat voor het innerlijke licht van inzicht dat jij je door levenservaring eigen hebt gemaakt. De kaart laat zien dat jouw onderbewustzijn en bewustzijn in harmonie zijn op dit moment in je leven.

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: Bekers Twee

Hallo lieve Steenbok. Jij trekt de kaart van de liefde; Bekers Twee. Het kan zijn dat er een nieuwe liefde op je pad komt, of dat je huidige relatie een verdieping doormaakt. Er is in ieder geval heel veel liefde en balans om je heen. Je mag deze kaart echt als een zegen zien. De officiële betekenis is ook wel dat je reconnect met een diepere vorm van zelfliefde, doordat je jezelf toestaat om meer en meer voor jezelf te kiezen, terwijl voorheen jouw loyaliteit en prioriteit echt meer bij de wensen en behoeften van anderen lag. Chapeau dus!

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: De Zegewagen

Hoi lieve Waterman, jij hebt een prachtige kaart deze week: De Zegewagen. Door toewijding, eerlijkheid en doorzettingsvermogen kun jij deze week de grootste overwinnen. De wagenmenner staat voor de ziel. De Zegewagen is het lichaam en de sfinxen symboliseren de driften en passies van ons lichaam en ziel. De combinatie leidt tot groei en overwinning op de uitdagingen op het levenspad. De kaart duidt op succes, aanzien en rijkdom na langdurige inspanning.

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: De Gehangene

Hallo lieve Vissen, jij trekt deze kaart de kaart van rust: De gehangene. Misschien ben je de afgelopen weken erg druk geweest of heb jij je erg druk gemaakt. Rust lekker uit. Ga letterlijk eens op je hoofd staan en bekijk de zaken van een andere kant. Niet alles in het leven hoeft zo serieus te zijn. Je mag best wel een beetje flirten en spelen. En als je dan weer helemaal bent uitgerust, ga je gewoon door met waar je al mee bezig was. Altijd je best doen, wil niet zeggen dat dat het beste resultaat oplevert lief visje.

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Mabel van den Dungen (56) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie