Glamour's daghoroscoop: maandag 1 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

De communicatie verloopt vandaag bijna perfect en dit is een mooie kans om dingen uit te spreken, goed te maken en bij te leggen. Die schone lei voelt goed!

STIER
21 april-20 mei

Een knoop doorhakken is een stuk makkelijker als je zeker bent van je zaak. Voelt iets niet goed? Twijfel je ergens over? Luister vandaag naar dat onderbuikgevoel!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Voor flirten heb jij talent en door je charmes in te zetten, krijg je vandaag veel voor elkaar. Wees bescheiden, want wie het onderste uit de kan wil, krijgt het deksel op z’n neus.

KREEFT
22 juni-22 juli

Neem vandaag geen overhaaste beslissingen en weeg alle voor- en nadelen eerst zorgvuldig af. Als je meer tijd nodig hebt; gun jezelf die ruimte dan. Haast is een slechte raadgever.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Leuke gesprekken, contact met oude bekenden; vandaag staat in het teken van communicatie. Maak afspraken om elkaar snel te ontmoeten. Het kan immers weer!

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is belangrijk dat de samenwerking met anderen optimaal is/wordt of blijft. Alleen zo lukt het om die deadline te halen of die lastige klus snel en goed af te ronden.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Nieuwe informatie leidt tot nieuwe inzichten. Oude meningen en overtuigingen die niet meer werken, mag je nu loslaten. Sjouw geen onnodige ballast met je mee.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Lijkt het of alles tegen zit? Loopt niets zoals je hoopt? Het is op dit moment zinloos om tegen de stroom in te zwemmen. Richt je aandacht zo goed mogelijk op andere gebieden.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Het is álles of niets, en dat geldt met name voor de liefde. Je hebt liever duidelijke antwoorden dan zweven tussen hoop en vrees. Onzekerheid sloopt je.

STEENBOK
22 december-20 januari

Niet luisteren of niet openstaan voor de mening van anderen, zet de zaak op slot. De vraag is of je bereid bent om de ander halverwege tegemoet te komen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je geduld en uithoudingsvermogen worden de laatste tijd flink op de proef gesteld. Als het genoeg voor je is, is het genoeg. Zoek naar een uitweg of oplossing.

VISSEN
20 februari-20 maart

Dat knagende gevoel verdwijnt niet door het te negeren, Vissen. Pak een probleem aan en ga ermee aan de slag. Hulp of advies van anderen maakt het makkelijker.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie