Glamour's daghoroscoop: dinsdag 2 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De strijd die je voert, is voornamelijk met jezelf. Misschien ben je te vroeg gestart, heb je te veel hooi op je vork genomen? Alleen jij kunt dit veranderen!

STIER
21 april-20 mei

Niets blijft zoals het is en ook jij bent sterk aan het veranderen. Daar hebben sommige mensen moeite mee, maar terug naar vroeger, kun je niet (en wil je ook niet).

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wees positief, kijk vooruit en maak er het beste van. Op die manier buig je een moeilijke situatie snel in je voordeel om. Dit werkt zowel zakelijk als privé.

KREEFT
22 juni-22 juli

Leg de lat vandaag niet te hoog en pas op dat mensen je geen extra taken toeschuiven. Het is belangrijk om duidelijk te maken waar je grenzen liggen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Twee kapiteins op een schip, werkt niet. Verdeel de taken en bemoei je alleen met je eigen zaken. Focus je op je privéleven en maak tijd vrij voor je vriendschappen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Sommige mensen zijn een geweldige inspiratiebron. Er is niks mis mee door hun voorbeeld te volgen. Het is extra mooi als je er je eigen twist aan kunt geven.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als je eerlijk bent, accepteren mensen jouw woorden. Oprechtheid áltijd wordt gevoeld, maar met pleasen kom je vaak nergens. Blijf dicht bij jezelf, wees eerlijk en blijf vriendelijk.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Anderen overtuigen? Check eerst of mensen tijd voor je hebben. Doe gerust een poging, maar dring niet aan. Bereid je ondertussen voor op de dingen die je wil zeggen en/of wil vragen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Jij en iemand anders zitten niet helemaal op dezelfde golflengte en een oud onderwerp kan weer ter sprake komen. Misschien is dit toch nog niet helemaal opgelost, Boogschutter.

STEENBOK
22 december-20 januari

Op je werk moet je vandaag op je tenen lopen, want iedereen heeft belangrijke onderwerpen die aandacht vragen. Wees voorzichtig met kritiek; het komt verkeerd over.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als mensen een beroep op je doen, reageer dan niet impulsief. Je kunt beter om bedenktijd vragen, dan te snel antwoord geven. Zoek een uitlaatklep voor de groeiende ergernissen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Loop jezelf niet voorbij en neem wat meer rust. Je loopt de laatste tijd op je tenen en dat heeft invloed op je humeur, gedrag en gezondheid. Relax!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie