Glamour's daghoroscoop: woensdag 3 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Ineens kan glashelder worden hoe iets écht in elkaar steekt. Toch is dit niet het juiste moment om anderen daarvan te overtuigen. Hou het nog even voor jezelf.

STIER
21 april-20 mei

Vier jij je verjaardag met terugwerkende kracht of ontvang je een verlaat verjaardagscadeau? Beide opties zijn mogelijk, maar je staat vandaag extra in de belangstelling.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Aan charme en uitstraling ontbreekt het je momenteel niet, maar het gaat erom hoe je deze talenten inzet. Laat deze dag op een positieve manier om jóu draaien.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een mooie dag om iets voor jezelf te doen. Of je nu die vraag stelt, een vrije dag inlast, een reisje boekt; veranderingen/verbeteringen kun je nu aanbrengen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

In zakelijk opzicht gaan de ontwikkelingen niet zo snel als je hoopte, maar daar verander e nu niets aan. Focus je vandaag op jezelf en besteed extra aandacht aan je gevoelens.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een heerlijke dag om af te spreken met vrienden. Daar krijg je energie van! Bovendien bespreek je persoonlijke kwesties makkelijker als je mensen tegenover je ziet.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je kunt een beetje vastlopen in je eigen gedachten en overtuigingen. Luister je nog naar de mening van anderen? Sta open voor verandering. Het werkt misschien heel verfrissend.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Maak je vandaag niet druk om bijzaken en loop met een grote boog om de drama’s van anderen heen. Voor de liefde kan dit een onvergetelijke, verrassende dag worden.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

In de liefde is het belangrijk om to the point te komen. Het kan lastig zijn om moeilijke zaken te benoemen, maar soms is dat noodzakelijk om verder te komen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Staar je niet blind op wat gebeurd is, tenzij je er nog iets aan kunt verbeteren. Als het nodig is om iets uit te spreken of toe te voegen, dóe dat dan.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Stress is niet altijd te vermijden, maar pick your battlesvoorzichtig. Misschien wil je te veel controle houden. Je aanpassingsvermogen wordt flink op de proef gesteld.

VISSEN
20 februari-20 maart

Door een beetje water bij de wijn te doen, wordt de sfeer snel beter. Wacht niet tot mensen om je hulp of belangstelling vragen, maar neem zelf het initiatief.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie