Glamour's daghoroscoop: donderdag 4 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je geeft soms zulke vage en tegenstrijdige signalen af, dat je liefste daar niets van begrijpt. Het gevolg: frustraties en een broeierige stemming. Dat kan toch beter?!

STIER
21 april-20 mei

Een financiële tegenvaller of hoge kosten (die met je huis of gezin te maken hebben) leveren stress op. Een goed moment om de cijfers op een rijtje te zetten.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Investeer in je gezondheid. Soms moet je daarvoor diep in de buidel tasten, maar het is een goede investering. Tenminste…als je echt volhoudt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je opmerkingen komen aan, Kreeft. Of de ander er ook werkelijk iets mee doet, is een ander verhaal. Jij maakt in ieder geval duidelijk hoe jij ergens over denkt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Misschien heb je toch de verkeerde woorden gebruikt of een zeer onhandige opmerking gemaakt. Los het op door je excuses aan te bieden of je woorden terug te nemen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Laat je verleiden, overhalen en meevoeren. Het is tijd om meer naar je gevoel te luisteren. Dat voorstel komt precies op het juiste moment. Ga je ervoor?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Soms wil je iets zo graag, dat je gaat geloven dat het er is. Wishful thinking werkt dus niet altijd. Andersom ook: iets wat je enorm vreesde, komt ook niet uit.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Verstand en gevoel zitten vandaag niet op dezelfde lijn. Het is daarom misschien lastig om een besluit te nemen of om een mening te formuleren. Maar… móet dat eigenlijk?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Pluk de dag en maak gebruik van dat aanbod van een vriend of goede kennis. Soms gaat het er niet om wat je kunt, maar om wie je kent.

STEENBOK
22 december-20 januari

Heb je spijt van een opmerking of een bepaalde gebeurtenis? Aan het verleden kun je niets veranderen, maar je kunt het vanaf nu wel anders gaan doen. Vergeef jezelf eerst.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Soms zien dingen er vreselijk ingewikkeld uit, maar als je prioriteiten stelt en de belangrijkste issues aanpakt, wordt alles overzichtelijker. Begin ergens.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je wordt niet dik van één keer zondigen, maar je wordt ook niet slank door één keer gezond te eten. Door je leefstijl aan te passen, krijg je het gewenste effect.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie