Glamour's daghoroscoop: vrijdag 5 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Jij ervaart momenteel veel spanningen en het kan enorm opluchten als je er over gaat praten. Zo kun je dingen wat beter in perspectief zien. Wie neem je in vertrouwen?

STIER
21 april-20 mei

Het leven is vol veranderingen en als het niet voor jou geldt, is het misschien van toepassing op je partner. Juist nu is het belangrijk om elkaar te steunen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wordt de liefde op de proef gesteld of lopen de irritaties met een collega op? Laat je niet meeslepen en neem tijd om na te denken over je woorden en acties.

KREEFT
22 juni-22 juli

Op je gezondheid, Kreeft. Want dit levensgebied lijkt nog meer aandacht te krijgen. Hoe is je leefstijl? Helemaal top, of kun je wel wat meer discipline gebruiken?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Kinderen, hobby’s, romances: de kans is groot dat er op deze gebieden dingen gaan veranderen of aandacht nodig hebben. Ja, je eerste gevoel erover lijkt te kloppen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Kwesties rond familie, huis of je gezin kunnen weer opspelen of ineens actueel worden. De sfeer is gespannen en één verkeerde opmerking of blik, kan de boel op scherp zetten.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Dat een goede communicatie enorm belangrijk is, wordt steeds duidelijker. Je steekt je mening niet onder stoelen of banken en dat kan verrassend uitpakken….

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Dat er ook voor jou financiële veranderingen op til zijn, komt niet als een verrassing, maar het is wel belangrijk om er snel iets mee te doen en je aanpassingen te maken.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

De eclips kondigt belangrijke mededelingen, veranderingen en gebeurtenissen aan. Vooral de liefde kan hiermee te maken krijgen. No worries als de basis goed is.

STEENBOK
22 december-20 januari

Vroeg of laat wordt iedere relatie op de proef gesteld. Als dingen niet vlekkeloos verlopen, wil dat niet zeggen dat de relatie gedoemd is te mislukken. TLC is het toverwoord.

WATERMAN
21 januari-19 februari

In sommige mensen ben je bijzonder diep teleurgesteld. Dat vriendschappen in de loop der tijd veranderen, is een feit. Aan jou de keus om dit te accepteren of niet.

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Het gonst al een tijdje van de geruchten dat er grote veranderingen op je werk komen. Langzaam maar zeker wordt duidelijk wat de gevolgen voor jou zijn. Het is zoals het is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie