Glamour's daghoroscoop: zaterdag 6 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Nog even bijkomen van de gebeurtenissen van gisteren? Goed idee, want een beetje rust kun je nu wel gebruiken. Geef jezelf (en anderen) de ruimte.

STIER
21 april-20 mei

Orde op zaken stellen lukt misschien niet in één keer, maar het gaat erom dat je een begin maakt. Je doet er goed aan om te luisteren naar het advies van iemand anders.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Jij vindt het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en dat gaat vandaag gebeuren. Je belangstelling en inzet voor iemand anders verdient trouwens een compliment.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het kan geen kwaad om dat ene onderwerp nog eens aan te snijden. Het is voor jou immers erg belangrijk. Maak van je hart geen moordkuil en zeg wat je dwars zit.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Sterke karakters botsen makkelijk met elkaar en daar krijg je nu misschien weer het bewijs van. Slim als je dat ene onderwerp omzeilt en bepaalde opmerkingen negeert.

MAAGD
24 augustus-22 september

Sommige dingen zijn niet zo ingewikkeld als ze lijken. Als je openstaat voor verandering en bereid bent om naar je eigen aandeel te kijken, heb je de eerste slag al gewonnen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is soms fijn om stevig te sparren met anderen, maar op een gegeven moment is het genoeg. Laat dat onderwerp waarover jullie zo van mening verschillen even los.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Zit je iets dwars? Dan is het belangrijk om daarover te spreken, want steken onder water werken averechts. Tweede punt is om iets met de kritiek te doen…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je al een tijdje met de gedachte speelt om het roer om te gooien, is dit misschien het teken waarop je wachtte. Je bent zelf verantwoordelijk voor dingen die jou aangaan.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wel doen, niet doen? Je hinkt op twee gedachten en het valt niet mee om een besluit te nemen. Er het spreekwoordelijke nachtje slapen, is daarom heel verstandig.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Aan je conditie werken en voor meer rust en stabiliteit zorgen, is een uitstekend idee. Als je het samen met anderen doet, verdubbelen de motivatie en het plezier.

VISSEN
20 februari-20 maart

Vinden anderen je een tikje drammerig of dwars? Ai, daar zit een grote kern van waarheid in. Hou op met kibbelen, maar doe vandaag wat goed voelt voor jou. Desnoods alleen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie