Glamour's daghoroscoop: zondag 7 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als anderen het niet met je eens zijn, reageer daar dan niet zo fel op. Je bent zelf immers ook behoorlijk recht voor z’n raap. Zie de kritiek als een kans om dingen te verbeteren.

STIER
21 april-20 mei

Dat ongemakkelijke gevoel verdwijnt niet door het te negeren. Het is juist de bedoeling om er iets mee te doen. Nee, de mening van anderen is op dit moment nog niet noodzakelijk.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Let vandaag op je woorden en op je houding. Want ook die verraadt heel duidelijk hoe jij over iets of iemand denkt. Zo loopt een gevoelige situatie met een sisser af.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je zit er vandaag bovenop en je bent behoorlijk fel. Je daagt je partner uit om nou eens écht z’n mening te geven of z’n gevoelens uit te spreken. En dat lijkt te gebeuren…

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je inzet voor anderen is bijzonder lief en het wordt enorm gewaardeerd. Het is niet nodig om op je tenen te lopen, Leeuw. Je moet zelf ook van de gebeurtenis genieten.

MAAGD
24 augustus-22 september

Er zijn misschien redenen om met iemand in discussie te gaan, maar als je onverzettelijk bent of drama maakt over een detail, schiet je je doel voorbij. Let it go!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Iemand maakt diepe indruk op je en hierdoor ga je misschien over je eigen grenzen heen. Zeg niet te snel ja, maar neem even de tijd om na te denken over je antwoord.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als jij eenmaal op je praatstoel zit, neem je geen blad voor de mond. Je eerlijkheid heeft direct gevolgen. Maar dat is ook helemaal de bedoeling.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je iets heel graag wil, moet je daar moeite voor doen. Maak een plan en wijk daar niet meer van af. Succes wordt nooit op een presenteerblaadje aangeboden.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je geeft gas terwijl je op de rem trapt. Nee, niet letterlijk, maar figuurlijk. Soms moet je een risico nemen, Steenbok. De vraag is waarom je (weer) terugkrabbelt…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Ja, je weet heel goed hoe het moet, maar zonder vriendelijkheid jaag je anderen makkelijk tegen je in het harnas. Maak je niet zo druk om bijzaken! Zonde van je energie.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een dag om een van je dromen in vervulling te laten gaan! Wat staat er al een hele tijd op je verlanglijstje? Geef daar voorrang aan en bezorg jezelf een heerlijke dag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie