Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarotreading
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: De Magier

Lieve Ram, voor deze week is het advies ‘Rustig!’. Voor rammen is dat ongelooflijk moeilijk, maar als je jezelf niet goed in de gaten houdt lieve Ram, kan al jouw vuur dwangmatigheid opleveren. Je tarotkaart deze week is de Magier. Dus je hebt de grootste manifestatie-troef in handen. Je kunt voor de verandering eens rustig wandelen, in plaats als Max Verstappen door het leven te racen. De Magier is een van de mooiste kaarten van het deck; het is een dromen-wensen-bonus kaart. Gefeliciteerd!

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Stier: Ridder van Pentakels

Hoi lieve Stier, jij trekt Pentakels Ridder. Jij wilt je zaken altijd graag op orde hebben en rustig alles uitbouwen. Deze Ridder heeft ook totaal geen haast, want hij weet, dat wat hij zaait hij ook zal oogsten. Alles op zijn eigen tijd. Daarom weten jullie beiden dat aan grassprietjes trekken geen zin, zoals Rammen bijvoorbeeld doen. Je hebt deze week geen stress lieve Stier, dus ga lekker met je blote voeten in het gras! Of languit op de bank met je roze superman t-shirt. Alles komt goed in z’n eigen tijd.

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: Ridder van Zwaarden

Hoi lieve Tweeling, je trekt deze week de prins op het witte paard, de lifesaverin donkere dagen. De Ridder van Zwaarden geeft jou deze week wat extra vuur! Heb je een beslissing te nemen, die je eigenlijk niet durft te maken, dan geeft hij je wat extra daadkracht om er gewoon blind voor te gaan. Voor jou is het niet altijd even duidelijk om het verschil te zien tussen nietsdoen en de juiste actie te nemen. Maar deze week heb je dankzij je ridder, peper in je kont! You got the power, go for it, girl!

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: De Wereld

Hoi lieve Kreeft, deze week ligt de wereld aan je voeten. De Wereld is een wenskaart en een kaart van voltooiing. The world is your oyster. Halleluja! Weet jij eigenlijk wel wat je wenst, lieve Kreeft - buiten een gezellig huis en harmonie met je familie? Wat wens je voor jezelf? Welke blessings durf jij zelf te ontvangen? Deze zegenkaart is in ieder geval deze week voor jou, lieve Kreeft. Jij wilt alles altijd delen, maar geniet er lekker een keertje zelf van! Jij bent echt aan de beurt.

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: Koningin van Staven

Hoi lieve Leeuw, jij bent deze week net als deze Koningin van Staven gezegend met krachtige, openhartige, pure vrouwen-power-energie. Jij laat je door niemand opzij drukken. Jij bent extreem gedreven om je doelen te bereiken, lieve Leeuw. En al deze vurige eigenschappen komen je deze goed van pas, want je hebt nog niet al je doelen van je lijstje gekruist! Vergeet onderweg niet te genieten lieve Leeuw, want het leven draait ook om genieten. Remember?! Tuurlijk, want dat kun jij ook als de beste.

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: De Ster

Hoi lieve Maagd, als jij je huis lekker hebt schoongemaakt en al je werk is afgerond, mag je deze week iets meer dan normaal lekker ontspannen met je voeten op zonnebedje, want jij trekt deze week De Ster. Dit is de ultieme kaart van healingen rust. Dus doe gerust dat extra dutje in plaats van de bootcamp buiten. Je zou het niet zo snel bedenken, maar rust is voor jou deze week echt belangrijk. De Ster kaart is in ieder geval een blessing en geeft jou ook de uitstraling van rust en puurheid.

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: De Maan

Hoi lieve Weegschaal, jij trekt deze week de kaarten van de geheimen en dat wat nog niet zichtbaar is: De Maan. De Maan verlicht alles wat tot nu toe bedekt is gebleven. Heb jij bepaalde geheimen, die je niet met anderen durft te delen of houden anderen geheimen verborgen voor jou? Of zijn er bepaalde zaken nog verborgen voor jezelf? Ben je bereid om echt even heel realistisch te kijken naar dat wat er klaarblijkelijk onzichtbaar voor je op tafel ligt, maar nog niet aan toe was om onder ogen te zien. Het is veel minder eng dan jij denkt.

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: Bekers Vier

Hoi lieve Schorpioen, bekers vier wil jou deze week echt wakker schudden. Trek jij je gevoelsmatig weer terug en ga je als een zwarte kat onder de kast zitten zodat niemand bij jou kan komen? Ga je zelfs niet in op kansen die jou worden aangeboden? Geef jezelf een schop onder je kont en kom uit je ivoren toren! Tuurlijk kun je deze week een avond voor jezelf reserveren om met Netflix jezelf hermetisch af te sluiten, maar daarna moet je echt weer naar de buitenwereld. Geniet ook weer van alle schoonheid om je heen!

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: Rad van Fortuin

Hoi lieve Boogschutter, jij hebt alle geluk van de wereld deze week, want jij trekt Het Rad van Fortuin. Jij hebt het geluk aan je broek hangen, dus je kunt de sterren vertrouwen en eindelijk die lang uitgestelde beslissing maken. Deze kaart zegt dat alles voor je klaarligt om die nieuwe weg in te slaan, actie te ondernemen en voluit te leven. Jij komt daar waar je moet zijn. Het universum praat tegen en zegt dat als jij het zelf niet durft, ondanks al je vuur, ze je daar een handje bij gaat helpen. Dus linksom of rechtsom; geluk is onderweg.

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: Bekers zes

Hoi lieve Steenbok, je trekt Bekers zes en dat betekent dat er iemand waar je van houdt uit het verleden terugkomt. Soms staan ze opeens voor je neus. Gelukkig ben je nu gewaarschuwd en kun je er beter op anticiperen. Het kan ook een liefde voor iets zijn uit het verleden, die je opnieuw herontdekt. Misschien vond je het geweldig om iets te verzamelen of ben je intens blij dat je eindelijk weer in het gezelschap van je vrienden kan zijn. Zie de kaart als een blessing vol liefde, veiligheid, verbinding en vertrouwen. Geniet ervan.

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Pentakels Koning

Hoi lieve Waterman, je trekt deze week de Pentakels Koning. Deze koning is de koning van de overvloed, niet alleen op financieel vlak, maar ook op andere gebieden van voorspoed. Deze kaart zegt jou lieve Waterman, dat je deze week extra kan en mag genieten van het rijke leven. Verwen jezelf met eten van een goede traiteur. Koop iets moois voor jezelf online of ga lekker naar de Bijenkorf. Je hebt enorm veel talenten en net als deze koning weet jij wat je waard bent. Dus geniet er even van met volle teugen.

Vissen: De Hogepriester

Hoi lieve Vis, jij trekt deze week de kaart van de Hogepriester. En die kaart past ontzettend goed bij jou! Je bent enorm gevoelig. Je hoeft maar een kamer in te lopen en je kunt de sfeer meteen duiden. Je hebt deze week misschien meer behoefte aan dieper inzicht dan normaal. Je zou zelfs kunnen zeggen dat je eigenlijk nog filosofischer bent dan anders. De diepgang die je zoekt, vind je deze week bij deze Hogepriester, die je kristal heldere inzichten gaat geeft!

uitgeverij koppenhol
Uitgeverij Koppenhol

Mabel van den Dungen (56) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie