Glamour's daghoroscoop: dinsdag 9 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Bewust of onbewust raak je vandaag een gevoelige snaar bij iemand. De ander is momenteel niet in the mood voor emotionele uitdagingen. Respecteer die grenzen.

STIER
21 april-20 mei

Je kunt een kwestie van alle kanten bekijken, maar dat is geen garantie dat het duidelijker voor je wordt. Luister vooral naar je onderbuikgevoel; daar is niks mis mee.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Jij wil dolgraag (meer) duidelijkheid, maar daar is de tijd nog niet rijp voor. Soms moet je je emoties opzij zetten en er met je verstand naar kijken. Nu ook weer.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je bent een tikje ongeduldig of dwars en dat kan ervoor zorgen dat de sfeer op je werk een beetje afstandelijk of gespannen wordt. Thuis speelt dit gelukkig niet.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Werk aan je doel, schakel de hulp van anderen in of vraag om advies van mensen met meer ervaring. Wees voorzichtig met je woorden en in het verkeer.

MAAGD
24 augustus-22 september

Soms is het lastig om evenwicht te vinden tussen geven en nemen. Als er zaken zijn die jou (steeds meer) storen, praat ze dan uit voordat ze te groot worden.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is fijn en relaxed om met mensen om te gaan die op jouw golflengte zitten. Mooie gesprekken, tips en humor geven deze dag een mooi randje.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Soms is een situatie ingewikkeld, soms doen mensen ingewikkeld. Vandaag lijkt het laatste van toepassing te zijn. Sommige onderwerpen zijn de moeite écht niet waard.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je denkt veel na over de liefde of een speciale vriendschap. Vooral als je niet precies weet waar je aan toe bent. Zet de pure feiten eens op een rijtje voor jezelf. Verhelderend!

STEENBOK
22 december-20 januari

Je aanpassingsvermogen wordt op de proef gesteld. Als je niet vooruit kunt, is het misschien een optie om terug te keren naar de oude situatie. Maar: it takes two to tango…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Totaal onverwacht kun je ineens helemaal leeglopen en je hart luchten. Het lijkt wel of je er geen controle over hebt. Begrijpelijk, met zoveel dingen aan je hoofd.

VISSEN
20 februari-20 maart

De lakens uitdelen en zeggen hoe het moet? Eh, beter van niet. Tenzij het je baan is kun je vandaag beter niet zo bazig doen. Bescheidenheid levert je meer op.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie