Glamour's daghoroscoop: woensdag 10 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Let vandaag op je woorden. Soms is het beter om even weg te lopen dan je gedachten hardop uit te spreken. Je hoeft niet overal op te reageren, Ram.

STIER
21 april-20 mei

Het is niet het beste moment om knopen door te hakken, want je twijfelt nog en/of je mist nog belangrijke informatie. Wees niet impulsief vandaag. Dat werkt averecht.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is tijd om je horizon te verbreden of om iets nieuws te leren, Tweelingen. Wacht niet tot anderen over de brug komen, maar neem zelf het initiatief.

KREEFT
22 juni-22 juli

Verandering is vaak lastig, maar soms is het een blessing in disguise. Klamp je niet vast aan mensen en focus je op jezelf en op de dingen die jij nodig hebt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dit is een tijd om rekening te houden met anderen, je aan te passen, een gebaar te maken. Wees niet koppig, kijk niet achterom en zet de eerste stap.

MAAGD
24 augustus-22 september

Combineer het nuttige met het aangename: dit is een perfecte dag om te sporten in de buitenlucht of een lange avondwandeling te maken met een vriend(in.)

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De gunfactor is vandaag hoog, dus áls je een beroep wil doen op anderen, is dit een prima dag. Gooi je charmes in de strijd. Je hebt ze niet voor niets!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als jij iets in je hoofd hebt, laat je niet snel los. Ook niet als duidelijk is hoe iets echt in elkaar zit. Pas op dat je vandaag niet in die valkuil trapt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Over geld maak jij je misschien niet heel druk, maar de laatste tijd heb je genoeg tegenvallers moeten incasseren. Je onvrede wegkopen is vandaag echt niet slim. Wees verstandig.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wordt er echt van je verwacht dat je die ene taak op je neemt, of gaat iedereen (en jijzelf ook) er automatisch van uit dat jij het doet? Iets om over na te denken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Iemand begrijpt heel goed waarmee jij momenteel worstelt en biedt hulp of een luisterend oor aan. Lief, maar jij laat het achterste van je tong niet zien.

VISSEN
20 februari-20 maart

Er gebeurt momenteel veel in je leven en sommige zaken worden je een beetje te veel. Erover praten is beter dan aansturen op een confrontatie, Vissen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie